Du læser nu
OUTFIT – flare jeans fra Zara..

OUTFIT – flare jeans fra Zara..

OUTFIT - flare jeans fra Zara..

For et par måneder siden lavede jeg en klassiker-liste over gode køb til foråret. På den liste var, blandt andet, en læderjakke (.. tjek), de skarpe Celine-solbriller (.. tjek), et par Chanel ballerinaer (.. tjek) og et par flared jeans (… nu også TJEK!). Igår forvildede Skjorten og jeg os nemlig i Zara (lørdag formiddag – jeg ved ikke hvad vi tænkte på..), og dér hang altså et par ret fine flared jeans til den nette sum af 299kr..

 

Jeg er klar over, at de kan dele vandende – at nogle stadig synes at 1998 er for tæt på, til at den trend skal genoplives. Og jeg kan være tilbøjelig til at være enig. Men on the other hand – doesn’t anything go, by now?! Skinny, girlfriend, boyfriend, mom jeans – you name’em, de findes. Og er man en jeans-pige (som mig), så er afveksling jo ikke at kimse af:) For 300kr turde jeg ihvertfald godt prøve:) Og til sommer tænker, jeg at de vil være fine med en hvid løs skjorte og sandaler.. Lidt 70s-vibe, uden at gå helt amok.

Jeans – Zara // Sneakers – Isabel Marant // Sweatshirt – Ganni // Leather jacket – Mango // Sunnies – Celine

OUTFIT - flare jeans fra Zara..

 

OUTFIT - flare jeans fra Zara..

 

OUTFIT - flare jeans fra Zara..

 

OUTFIT - flare jeans fra Zara..

 

OUTFIT - flare jeans fra Zara..

 Kommentarer (14)
 • Meget fint med sømands -strikken til!

  Tror stadig at flared jeans er lige friske nok på mit kontor, men som weekend buks kunne jeg godt være fristet 🙂

 • De klæder dig rigtig godt og hvor er du modig!
  Jeg er en af dem der har det rigtig svært ved at flared jeans kigger frem igen, samtidig med at mit 70’er elskende hjerte (jeg er trods alt født i årtiet 😉 ) JUBLER!
  Det klæder nemlig også mig rigtig godt og passer godt til min kropsfacon (brede hofter, så det “glatter lidt ud) Jeg har taget tilløb længe men tror faktisk at det at jeg nu har set dig i dem, gør at jeg springer ud i det! Bare et billigt par 😀 Hvis nu det slet ikke går.. Det jeg nelig er bange for, er, at komme til at ligne en der ikke har haft dem af siden 1998! 😉 For der er sgu forskel på at ligne en der bare har siddet fast i 90’erne siden dengang og så på at ligne en der er totalt med på noderne (for nu at bruge et ‘retro’ udtryk 😉 ) Så please sig, at en gammel tøs på 36 godt kan bruge flared jeans (igen igen) 😀

 • De er meget, meget fine til dig! jeg har købt nogle hvide fra Asos men blev overrasket over, HVOR flagrende de var, så jeg har ikke turde bruge dem endnu

 • Som flere andre har skrevet, synes jeg, de sidder rigtigt godt på dig. Det snit der passer faktisk (i mine øjne) meget bedre til dig end skinny jeans! :0)

  • … jeg kan ikke lade være med at tænke, at det er en helt vild ussel måde, at give et kompliment på – I “mener” det sikkert ikke sådan, men nu stak det mig lige i øjnene. Er vi som køn, virkelig ikke kommet længere end, at et kompliment altid skal have en avec iform af en skjult sviner?

   “Dit hår sidder meget pænere end det plejer!”…. “Den kjole camouflerer virkelig dine brede hofter!”…. “De bukser er bare meget pænere end dem du har gået med de sidste 4 år…”…

   Sorry Acie – ikke for at stjæle dit kommentarspor.. Blev bare træt.

   Nanna

  • Jeg er helt enig Nanna.. Tænkte nøjagtig det samme.. Den slags ‘komplimenter’ er så ambivalente at få.. Feks sådan et overrasket “Du ser godt ud!!! (??)” Arrgh. Eller som her ” meget pænere end du plejer” .. Man kunne nøjes med at sige: De klæder dig virkelig godt.

 • Piiift! De klæder dig virkelig godt de jeans, men jeg synes generelt også at både bootcut og flared er virkelig klædelige til mange, jeg drømmer også selv om et par men har endnu ikke fundet det rigtige par til den rigtige pris, men disse er virkelig fine. Generelt har de mange rigtige mange fede jeans i Zara for tiden.

  Jeg istemmer i hvert fald i koret og siger de er en keeper som de andre 😀

 • Rigtig fine jeans. De klæder dig fantastisk godt. Et spørgsmål vedrørende dine jakker: Hvorfor ser man aldrig billeder, hvor du har armene i ærmerne? Undrer mig bare!

 • Man kan sige meget om jeans med svaj, men klædelige er de altså! Du ser super ud i dem – lange og tynde ben … what’s not to like?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top