COCKTAIL – Cointreau Fizz..

COCKTAIL - Cointreau Fizz..

Jeg lavede fredags-cocktails forleden. Det gør jeg gerne, for der nu ikke noget mere hyggeligt end at starte weekenden med en god cocktail, mens man vender ugen der gik. Fordøjer, deler, opdaterer. Mens jeg var i New York, var der landet et Cointreu Fizz-kit på min dørmåtte; det var blevet bemærket, at jeg godt kunne lide mine cocktails friske og syrlige, og man mente altså, at en Cointreau Fizz lige måtte være sagen. Man havde ret;) Det er en super simpel cocktail, der også er oplagt til større fester, fordi den ikke tager en krig at lave, skal shakes individuelt og den slags.

 

Cointreau Fizz

  • 5cl Cointreau
  • 2cl Friskpresset limesaft
  • Danskvand

Fyld et glas med is og hæld Coinreau og limesaft i – top af med danskvand. Bruger man så store glas, som jeg har gjort hér, kan man med fordel lave den dobbelt;)
COCKTAIL - Cointreau Fizz..

 

COCKTAIL - Cointreau Fizz..

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top