BOLIG - en gammel stige.. - Acie

BOLIG – en gammel stige..

BOLIG - en gammel stige..

Pinsen brugte vi blandt andet på at rydde lidt op. Det skal man jo engang imellem (.. Gud bedre det).. Og da vi skulle ned med storskrald, faldt jeg (altså ikke i ordets bogstaveligste forstand) over den her gamle metalstige. Nu har jeg jo nogle mægtigt smarte veninder, hvis mægtigt smarte lejligheder bliver vist frem i mægtigt smarte boligmagasiner on a weekly basis. Plus, minus ihvertfald;)

 

Nå, men man skulle jo være mere end almindeligt tungnem, for at det ikke smittede lidt af, og da jeg så den fine gamle stige med de mange malerpletter, tænkte jeg straks på Cathrines farmors gamle stige, der idag agerer lampe i den gamle filmfabrik.

 

Jeg havde selv en lyskæde liggende fra Granit, som endnu ikke havde fundet anvendelse (på trods af at den har ligget og kigget på mig i mere end et år.. suk), så det virkede oplagt, at stjæle idéen.. Og selvom idéen er altså langt fra er mig egen, så tænkte jeg, at den måske alligevel kunne inspirere et par af jer ? en lignende lyskæde kan man finde lige her🙂

BOLIG - en gammel stige..

 

BOLIG - en gammel stige..

 

BOLIG - en gammel stige..

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top