Du læser nu
HVERDAG – et tip om nem aftensmad..

HVERDAG – et tip om nem aftensmad..

HVERDAG - et tip om nem aftensmad..

Vi har fået en ny takeout-favorit på Kajen. Eller. Faktisk er det ikke takeout i ordets gængse forstand, men sådan en slags mellemvej. På Østerbro (lige ved Lille Triangel) åbnede Homemate i sidste uge – konceptet er enkelt; lette retter, der efter 15 minutter i ovnen er serveringsklar. Det handler om god mad lavet af gode råvarer. Der er både voksen-retter, børneretter, brød og desserter og menuen skifter hver torsdag.

 

Vi valgte canneloni med kejserhatte og unghanebryst med chorizo og blandede grøntsager og det smagte virkelig godt – og havde et strejf af ‘hjemmelavet’, men på restaurant-niveau. Vi betalte 90kr pr ret, og man skal regne med at de mætter 1-1.5 person (vi havde fx lidt til overs, som kunne spises til frokost den efterfølgende dag). Alt i alt et virkelig godt take-out alternativ til de dage, hvor vi ikke kan nå at lave mad selv:) Udover Østerbro, har Homemate også adresse i Torvehallerne – bare et lille fredags-tip til de travle damer derude..

 Kommentar (1)
  • Jeg prøvede Homemate for første gang fra Torvehallerne i går og det er jo et genialt koncept! Lækre råvarer og retter, som man heller ikke liige selv ville svinge sammen normalt. Så synes bestemt de 90 kr. er givet godt ud til aften efter en travl arbejdsdag, så længe det ikke bliver hver dag;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top