Du læser nu
REJSER – gammel kærlighed..

REJSER – gammel kærlighed..

REJSER - gammel kærlighed..

… ruster aldrig – er det ikke sådan man siger? I år er det 5 år siden jeg pakkede mine kufferter og rejste til Los Angeles for et halvt år. Det føles skørt, men når jeg ser på billeder af mig selv, kan jeg godt se, at det altså ikke var igår. Hm. Men hvad mere passende end at fejre en 5års-dag med en reunion? Billetterne er booket og i midten af August sætter jeg mig på en flyver til Los Angeles. Jeg glæder mig. Meget. Til at trække Los Angeles helt ned i lungerne igen. Til solskin, palmesvaj og lys denim.

 

Vi har planer om den helt store forkromede road-trip… LA, San Francisco, Las Vegas, Palm Springs, Grand Canyon og en masse andet. Alt det man skal se. Den klassiske tur. Jeg var 5 år gammel, da jeg gjorde det første gang. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde bliver mæt. Jeg tror det ikke. Denne gang glæder jeg mig til at se det med nye øjne – med min kærlighed i hånden. Jeg glæder mig til at vise en del af mit liv frem, som på mange måder har defineret mig som person. Og så glæder jeg mig også bare til at gense nogle LA-favoritter. Og til 3 ugers friheds-følelse på de amerikanske highways… Jeg håber, at livet – omend bare for et par uger – igen kan smage lidt af ung, fri & lykkelig:)

 

Nå – men som nævnt, så er det 5 år siden sidst, så hvis der sidder nogen af jer derude, der har nogle opdaterede tip til LA og Californien generelt, så smid endelig en linje eller to i kommentar-sporet. Det vil være højest værdsat:)

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 

REJSER - gammel kærlighed..

 Kommentarer (23)
 • Jeg bor i San Diego nu for et halvt år. Fantastisk! Fulgte faktisk også bloggen dengang du var i USA, wow tiden går vildt hurtigt! Jeg har netop været igennem denne roadtrip du skal til at starte på, og vil bare sige at San Diego er fantastisk. Det skal næsten opleves. La Jolla, Pacific Beach, Mission Beach, Downtown. Da jeg var i Palms Springs, kørte jeg direkte til Joshua tree national park der er vildt flot, og man kan gå på en masse trails som er lavet af de gamle indians. Meget smuk national park og mulighed for at se rattle snakes (så en)
  grand Canyon er vildt smuk, tag bussen rundt oppe fra village, og hike et stykke ned. det er ret specielt at gå ned igennem lagene og se forskelligheden. Ønsker dig god tur. Jeg tager lige en roadtrip op ad californiens kyst til SF inden jeg tager hjem til slut juli 🙂

  Hilsen Sofie.

 • Jeg har kun én ting at sige: In n’ out burger!! 🙂 Men det kender du sikkert allerede 😉

  Vi var på et laaangt roadtrip rundt i USA sidste år. På vej mod Grand Canyon gjorde vi holdt i Lake Havasu. Det var den hyggeligste by med en stor sø og lækker strand – og bjerge i baggrunden. På vej mod Las Vegas gjorde vi også stop i Page, hvor vi tog en dukkert i Lake Powell og var ude og se Horseshoe bend. Kæmpe oplevelse begge dele! 🙂 Desværre nåede vi ikke Antelope Canyon (det skulle også være vildt smukt)… Generelt var jeg stor fan af de mindre byer og alle de vilde naturoplevelser. Der er nærmest ingen turister her, og det føles bare så ÆGTE! Monument valley også en smuttur værd. Er der de fleste amerikanske westernfilm i tidernes løb er blevet optaget. Det er så smukt!
  Vi boede på Stratosphere i Las Vegas. Det var helt enormt billigt, i starten af the strip, og hotellet var så lækkert! De har det mega høje tårn, som man som boende kan komme gratis op i og kigge ud over hele Las Vegas. Er meget fedt 🙂
  Så er der selvfølgelig Yosemite, men der har du nok været, når du har boet i SF. Er også en super fed oplevelse.
  Monterrey er også meget hyggelig..
  .. og ja, så er der selvfølgelig de aaalt for lækre outlets på turen.

  Rigtig god tur! Gid det var mig – jeg har allerede totalt udlængsel igen..

 • Vi tog turen i januar, men ved ikke, om jeg kan bidrage med så meget du ikke allerede ved – så er det nok mere i retningen af, hvordan man begår sig på turen med baby, og det er jo ikke helt aktuelt for dig endnu 🙂

  Alligevel et par småtips:
  Liquid Nutrition i Beverly Hills
  Madmarkedet i Ferry Building i SF
  En drink eller frokost ved 18. hul på Pebble Beach golfbanen på 17 Mile Drive

 • Jeg har nok også ca læst med fra begyndelsen, det er ret vildt som tiden går!
  Jeg glæder mig til at følge med på denne tur også 🙂

 • Ja jeg må stemme i med koret. Fatter ikke det er så længe siden. Jeg havde læst med i ca 2 år inden du tog på dette eventyr.. Husker det tydeligt! Dejligt med et gensyn, nød dine opdateringer derovre fra, et sted som i hvert fald i 20 år har været på min bucket list. Regner med det endelig sker for mig i juleferien 2015, da min familie (vi er bosat i Toronto, Canada) og jeg planlægger et roadtrip Phoenix, AZ – (fordi vi overvejer det som næste bopæl) L.A-Vegas-Phoenix 🙂 Så jeg vil igen glæde mig til dejlige indlæg med gode tips, som du jo er ekspert i 🙂

  • Du må have været én af de allerførste læsere så, for bloggen startede en juli-dag i 2008 (… 7 år til sommer – vildt nok.. #mylongestrelationship) – virkelig hyggeligt 🙂 Og det lyder nu også som en god roadtrip – vi er lidt i tvivl om vi skal nå forbi Phoenix også eller om andet skal prioriteres!

  • Jah så var det nok ikke helt 2 år før.. Jeg husker bare at jeg syntes jeg allerede “kendte dig ret godt” da du tog til LA 😉 Du boede i Stockholm da jeg startede med at læse med 🙂 Jeg er muligvis stødt til slut 2008 eller start 2009, din og Camille (Clamour4Glamour)s blogs var de første jeg fulgte og følger jer begge stadig 🙂
   Phoenix bliver vores udgangspunkt til den tur fordi vi vil ned og se nærmere på byen da den kan blive vores næste bopæl 🙂 Til August har vi planlagt at køre herfra Toronto til Washington DC et par dage og derefter videre til feriebyen Myrtle Beach, South Carolina, det bliver en rigtig familietur som bliver på vores 2 drenge på 3 og 7 års præmisser 🙂

 • Christ, er det allerede 5 år siden!?! Jeg synes jo kun lige at du er kommet hjem-Selvom jeg jo også godt ved at der var været Stockholm-eventyr osv!:)
  Jeg glæder mig til at se dine feriebilleder og leve mine sommerferiedrømme ud gennem dig, søde Acie!:)

 • Tag et smut forbi San Diego og coronado Island. Det er en lille ø ud for San Diego downtown, og den er noget så hyggelig! Der er ca. to timers kørsel mellem LA og San Diego, så det burde kunne lade sig gøre 😉

  • Faktisk har San Diego ikke været på planen so far – jeg har været der og synes ikke der var super spændende (jaja – naval base, I know), men Coronado Island må jeg lige undersøge nærmere.

 • Åh det lyder dælme dejligt! Jeg kan anbefale at spise is i Dolores Park i nærheden af Mission/Castro i SF. Der ligger den bedste isforretning i verden (find køen og du har den). Spis i Mission på en af de små fedtedemexicanske spisesteder – så godt og så billigt. Tag også meget gerne en dag til Berkeley! Det er en skønneste by og campus området er så hyggeligt. Ellers er Elmwood altså for skøn med alle sine fine små butikker. Elmwood cafe laver nogle lækre vafler og i det hele taget skøn cafë mad. Hvis vejret er godt, så er der en åben pool i Strawberry Canyon, som er en del af uni – det koster et par dollars at komme derind og bade/svømme. Ellers er det nemt og skønt at komme op i bjergene fra Derby-Street/Tanglewood Road, hvor man går op ad Tanglewood Path.

  • Ja, Dolores Park <3 Det bliver et skønt gensyn – og tak for Berkeley-tip; jeg ved ikke om vi kommer derud, men man kan aldrig få for mange tip 🙂

 • Jeg var på USA-rundtur i 2012 og blev fuldstændig smaskforelsket i verdens bedste San Fran. Fantastisk by!
  Men! Ligeså fantastisk byen er om dagen, ligeså skummel er den efter kl. 20. Så stå tidligt op – det kan på alle måder anbefales 😉
  I øvrigt er biler i San Fran et kæmpe no-go. Den by skal opleves til fods (eller med sporvogn). Mine varmeste anbefalinger går til en cykeltur over Golden Gate og en dag på Alcatraz. I sær det første var for mig højdepunktet på hele vores tur i staterne 🙂

  • Ah – jeg skulle måske have skrevet, at jeg også har boet i SF i et par måneder:) Ved ikke helt om jeg er enig i at bil er no-go i SF (bare man husker at parkere med hjulene drejet den rigtige vej) eller at SF er skummel om aftenen? Jeg følte mig i hvertfald helt igennem tryg, da jeg boede der:) Havde du en grim oplevelse, siden du synes det?

 • Misundelig.dk….
  Er det virkelig 5 år siden du rejste derover, så er jeg også en af dem der har læst med i mere end 5 år kan jeg regne ud. Jeg har fulgt med siden bloggen hed Agurkeliv og du boede i Agurkeplanten hihi.
  Det lyder som en helt fantastisk tur I skal på, jeg glæder mig til at følge endnu et af dine mange eventyr.

  • Hehe – ja, det var i 2010… Jeg kan heller ikke helt forstå, at det er så længe siden!? Men som du selv er inde på, så er der jo omvendt også sket et par ting undervejs – fra Agurkeplanten til Kajlivet…

   Og tak – jeg glæder mig til at dele Cali-glimt, kan du tro 🙂

 • Hvor er det på mange måder vildt! Først og fremmest fordi det betyder at jeg også har læst med herinde i 5 år. Og fordi jeg altså ikke kan lade være med at blive lidt misundelig på sådan en roadtrip. Vi har åbenbart en så stor kærlighed for USA herhjemme, at vi allerede nu er ved at overveje om vi ikke liige kunne inddrage Hawaii – LA – NYC på vej hjem fra f.eks. Australien, hvis det er der vi ender på vores tur. Priserne er allerede undersøgt – og det giver nærmest det samme at flyve direkte til DK fra Sydney, som hvis man tager turen over USA med stop 😀

  • Gør det, gør det!! Jeg vil så gerne til Hawaii selv, så jeg kan kun opfodre jer til at tage det med, så jeg kan få lidt Hawaii-feel gennem jeres billeder 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top