Du læser nu
OUTFIT – datenight på Buddakan

OUTFIT – datenight på Buddakan

OUTFIT - datenight på Buddakan

Jeg fik aldrig vist jer resten af billederne fra vores aften på Buddakan – der gik helt hverdag i den, men jeg har egentlig stadig nogle New York-indlæg liggende, jeg gerne vil dele. Det her er ét af dem:) Det virkede passende – for jeg har nemlig selv samme kjole på i dag, hvor jeg er taget nordpå for at fejre min fars fødselsdag. Anyhow – billederne er, som nævnt, fra Buddakan. Vi var der en helt almindelig mandag aften og stemningen er rimelig afslappet – køkkenet er kinesisk-fransk og all in all er det super godt.. Måske en kende pricey i forhold til, hvad man egentlig får (fx var vi på Catch et par dage senere og i sammenligning hermed, blegnede Buddakan en smule).

 

Det kan nu varmt anbefales alligevel – vi gik en tur på the Highline og så den smukkeste solnedgang inden vi satte os til bords og bestilte så meget forskelligt vi overhovedet kunne komme til. Flankeret af cocktails, naturligvis. Havde vi ikke haft planer om først at skulle ud og gå, så havde jeg nok også taget nogle andre sko på – meeen… Sådan er det jo med en ferie-kuffert:)

Dress – Stine Goya // Bag – Chanel // Slides – Zara

OUTFIT - datenight på Buddakan

 

OUTFIT - datenight på Buddakan

 

OUTFIT - datenight på Buddakan

 

OUTFIT - datenight på Buddakan

 

OUTFIT - datenight på Buddakan

OUTFIT - datenight på Buddakan

 Kommentarer (11)
 • Hmm.. Nu nævner du at Catch outshiner Buddakan en smule. Har du skrevet om Catch i et andet indlæg? Eller kan du fortælle lidt her evt.? Lyder spændende på deres egen hjemmeside, men tænker den er en smule biased.

  • Hej Malene

   Du frister – jeg har faktisk kun haft den på den ene aften i New York og siden har den bare hængt i skabet. Lidt skørt. Jeg går lige i tænkeboks til imorgen:)

   Kh

  • Lidt småfjollet spørgsmål måske, men hvilken str har/havde du kjolen i? Den er så flot til dig 🙂 Og hvis du endnu ikke har solgt, så må du også gerne tænke på mig 🙂 Mvh Rikke (31493570)

  • Hej Rikke

   Den er desværre røget videre allerede – jeg tror, at jeg havde den i L, men jeg kan ikke huske det :S

   KH

 • Jeg tror ret hurtigt vi kan blive enige om, at alt på de her billeder er perfekt. Scenen, lyset, outfittet, modellen 😉
  Havde nok aldrig selv overvejet at sætte den slags sko til, men som du selv siger, så er man nogle gange solgt til betingelserne, og det fungerer virkelig lækkert sammen! En form for nødløsning gone perfect 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Sikke nogle flotte billeder! Lyset er jo helt fantastisk – og du ser hammergodt ud 🙂 Han er heldig, ham Skjorten, at gå på date med sådan en steg 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top