Du læser nu
BOLIG – 3 store projekter..

BOLIG – 3 store projekter..

BOLIG - 3 store projekter..

Der sker ting og sager på Kajen for tiden… Store projekter, som har været længe undervejs og som, i nogle tilfælde, skal være endnu længere undervejs. Nuvel – 3 hurtige;

  • Vi er endelig gået i gang med at renovere køkkenet… Wooooot – i weekenden stod jeg således med et brækjern og væltede en halvmur. De næste par uger vil være lidt kaos-agtige, men der er en plan, som er inddelt i etaper og vi er kommet godt fra start! Jeg har self husket at tage før-billeder.. Og imens-billeder.. så jeg glæder mig til at kunne dele processen med jer:) Min køkken-inspriation har jeg vist frem her, hvis nogen skulle være nysgerrige.
  • Vi var ude i forstæderne og kigge på et hus i weekenden. Vildt nok. Det føles voksent. Vi er ikke klar endnu, men huset var der og vi var nysgerrige. Så på en måde, er det også begyndelsen på et projekt – nu kigger vi… Selvom der nu nok går et par år eller 3 inden vi er klar til den slags for alvor.
  • Med alt dette bolig-fokus bliver der også ryddet gevaldigt op. Vi startede i pinsen, og fortsætter langsomt. I weekenden blev det til endnu en tur til storskrald og, ikke mindst, en tur i tøjcontaineren… Men jeg har også fået opdateret min lille shop – og den kan I finde lige her🙂 Hvis der iøvrigt, er noget i min garderobe i går og drømmer om, så smid mig en mail – jeg trænger til at få ryddet ud – også i nogle af de ting, der måske gør lidt ondt;)
 Kommentarer (4)
  • Jeg er lidt lun på din relativt nyerhvervede kortholder fra YSL, hvis du en dag kan bære at skille dig af med den 😀

  • Jeg ved helt sikkert svaret, men hvis du nogensinde vil af med din Stine Goya Balance kjole så siger du bare til 😉

  • Jeg kan huske at du en gang skrev, at Blondinbella var lidt af et idol for dig. Og jeg har også altid set en del ligheder mellem jer – især i forhold til karriere og iværksætteri (foruden bloggeriet, selvfølgelig:)) Og nu er I begge også i gang med huskiggeriet. Det er da lidt sjovt:) Held og lykke med køkken- og husprojektet i hvert fald:)

    • Haha – det er jeg ret sikker på, at jeg aldrig har skrevet;) Jeg var engang til et foredrag med hende i Stockholm og jeg synes hun er en interessant personlighed (og at hun har lavet nogle seje ting) – men der er ret lang vej fra interessant til idol i min verden.. Jeg ved derfor ikke heeelt hvad jeg skal synes om sammenligningen; jeg er lidt mere lang-uddannelse+karrierejob end autodidakt iværksætter som hende. Men tak – jeg er sikker på at det var positivt ment:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top