Du læser nu
NEW YORK – en hemmelig gin-bar..

NEW YORK – en hemmelig gin-bar..

NEW YORK - en hemmelig gin-bar..

Jeg skrev for et par uger siden, at jeg havde opdaget en hemmelig gin-bar i New York, og den må jeg hellere få fortalt lidt mere om.. Efter en lang dag med trætte fødder tog vi en sen eftermiddag en taxa fra W42nd street ned af 9th til omkring W21st – det var egentlig en fejl, for vi skulle helt ned til Catch, som ligger ved på W14th, men fik i et øjebliks træthed lige kigget forkert på adressen på vores reservationsbekræftelse.. Nuvel – 7 blocks er jo ingen katastrofe og det var en god måde, at få set lidt mere til en del af Chelsea, som vi ellers havde forsømt, og vi besluttede derfor bare at gå resten af vejen..

 

For at læse lidt mere om området (og helt konkret, et skørt ridder-agtigt tårn vi kom forbi – har stadig ikke fundet ud af hvad det egentlig var), hev jeg Momondo Places op af tasken (det var jo Momondo, der havde sendt mig afsted, for at teste app’en..) og konstaterede veltilfreds, at vi havde kurs direkte mod en gin-bar, som skulle ligge mellem W19th og W18th på 9th.. Der er tidspunkter hvor en Gin&Tonic kan virke som det eneste rigtige i hele verden, og det var absolut tilfældet lige da.. Vi trillede spejdende videre, men nåede helt ned til 18th uden at have set skyggen af “Bathtub Gin”, som stedet skulle hedde…

 

Jeg nåede lige at blive skuffet over, at app’en ikke var opdateret (altså helt ærligt..), indtil jeg klikkede mig ind for at dobbelttjekke adressen og læste dette: “On a busy Chelsea Avenue, bursting with ordinary life, you’ll find the most trendily dressed New Yorkers searching frantically for one particular coffee shop – not for espresso, though. Inside “Stone Street Coffee” a stylish hostess opens a door camouflaged within the wall to reveal a gin lover’s paradise: Bathtub Gin”… Og rigtigt nok var vi lige gået forbi en lille kaffebiks – bag døren ventede en jakkesæts-klædt dørmand med øresnegl, som ledte vejen indtil stedets hostess og den hemmelige dør.. En virkelig sjov oplevelse – og en endnu bedre GT!

 

NEW YORK - en hemmelig gin-bar..

[Aftenmylder ved Chelsea Market – elsker de to tvillinger ude til højre.. #onlyinNYC]

 

NEW YORK - en hemmelig gin-bar..

[Stone Street Coffee på ydersiden og Bathtub Gin på indersiden – ikke sidste gang vi har været dér forbi]

 

NEW YORK - en hemmelig gin-bar..

[En lidt krøllet agurk efter en lang da i New Yorks gader.. Og post GT]

NEW YORK - en hemmelig gin-bar..

[Skumring, yellow cabs og NYPD – et vaskeægte New Yorker-moment]

 

NEW YORK - en hemmelig gin-bar..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top