Du læser nu
AGURKELIV – fridag & fejring..

AGURKELIV – fridag & fejring..

AGURKELIV - fridag & fejring..

Jeg føler mig ekstra heldig i dag. Heldig over at have fri. Det er absolut ikke tilfældet for de fleste af mine venner. Heller ikke Skjorten har fri idag. Så jeg er alene hjemme. Har Agurkedag. Og det føles bonus-agtigt. Og når jeg tænker efter, så er der også ualmindeligt mange ting af fejre, netop idag.

  • Det er Grundlovsdag.. En slags demokratiets fødselsdag – se dét er værd at fejre.
  • Det er også Fars Dag og jeg har allerede ringet til min far; vi snakkede mest om køkkenrenoveringen. Som man jo gør med fædre. Folk siger, at jeg ligner ham. Min far altså. Og Skjorten driller mig, fordi han synes jeg snakker med min far hele tiden. I can see his point.
  • Jeg har en ny nederdel på – og den er designet og produceret af to ordenligt seje damer; to, som jeg er så heldig at kende. Og jeg føler mig lidt sej, fordi jeg kender sådan nogle seje damer. Og lidt flot – fordi jeg virkelig knuselsker min nye nederdel. Seje iværksætter-damer må også fejres!
  • Og når man sådan har fri, så kan man jo godt lige snige en halv time ind på sofaen. Med fødderne oppe, kaffe i koppen og en god bog, der kan give et skud hverdagsglamour. Igen er jeg ret stolt over at kende forfatteren og at bogen indvendigt var flankeret af en personlig hilsen. Tænk at vise den frem en dag (til børn, børnebørn eller hvemsomhelst) og sige “.. jo – jeg kendte skam forfatteren!”. Emily Salomon “Hverdagsglamour”. Det kunne ikke have været mere rigtigt.
  • .. Og ovenpå sådan to power-historier om seje damer, så virker det kun passende også at nævne, at det er 100-året for at kvinder fik stemmeret og valgbarhed til folketingsvalg. Tænk sig, hvor langt vi er kommet. Det må vi ikke tage for givet.

AGURKELIV - fridag & fejring..

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top