Du læser nu
BOLIG – halvvejs til et nyt køkken..

BOLIG – halvvejs til et nyt køkken..

BOLIG - halvvejs til et nyt køkken..

Jeg har været lidt stille de sidste par dage, for jeg har brugt nærmest hver ledig stund på at lave køkken de sidste uger. Vi er ikke færdige endnu (vores nye bordplade leveres først d. 26/6, så der går lidt tid), men er snarere godt og vel halvvejs. Jeg elsker selv at se ‘før’ og ‘efter’-billeder af den slags, og det skal også nok komme – men jeg tænkte, at det måske kunne være meget sjovt, at dele nogle ord om processen også.. Moodboards til det færdige resultat har jeg delt her – det ér det, der danner rammen om visionen;)

 

BOLIG - halvvejs til et nyt køkken..Køkkenet på Kajen er 20 år gammelt – det er bygget pænt og klassisk, men bærer også bræg af at det ikke er fra igår. Det føles, helt ærligt, lidt umoderne og kedeligt. Derudover var det afskærmet fra resten af lejligheden med en halvvæg, der gik næsten til loft, men ikke helt (but why!?). Tanken var derfor at få åbnet op ud til stuen og få opdateret køkkenets øvrige udseende vha af nye overskabe (der skulle gå helt til loft, for at genvinde lidt hyldeplads, som var nødt til at ryge med halvvæggen), nye fronte på underskabene, ny bordplade, ny vask, nyt armatur, indbygget ovn og kogeplade med induktion… Vi var altså ikke ude i at rive hele køkkenet ned, men snarere forsøge at beholde det vi kunne og så ‘opdatere’ resten…

 

BOLIG - halvvejs til et nyt køkken..

 

BOLIG - halvvejs til et nyt køkken..

I forrige weekend pillede vi de gamle overskabe ned og den skøre halvvæg og i denne weekend er vi blevet færdige med at sætte alle de nye overskabe op. I løbet af ugen er aftenerne gået med, dels, at få hentet de nye køkkenskabe, men og dels at få dem samlet. Næste step er at få flået det gamle komfur ud og indsat et nyt ovnskab i stedet, og herefter kan vi så få monteret den nye bordplade med vask, armatur og kogeplade… Og til allersidst skal vi have sat nogle hvide metrofliser op på væggen. Phew.

BOLIG - halvvejs til et nyt køkken..

 Kommentarer (4)
  • Jaij, hvor ser det godt ud. Og SÅ fedt at få åbnet op til resten af lejligheden! Min “nye” lejlighed er stadig i køkkenforvandlingsproces (hold kæææft det er gået langsomt, har boet der siden januar!), men det bliver lejlighedens allerbedste rum og jeg glæder mig SÅ meget til at kunne dele. Det kunne være jeg skulle lade mig inspirere lidt af dig og dele et halvfærdigt resultat og skrive lidt om processen. Man gør sig jo SÅ mange tanker, som det nærmest er dumt ikke at dele.

    Glæder mig til at se det helt færdigt!

  • Sikke et spændende projekt! Jeg elsker at se før- og efterbilleder, så keep ’em coming:-)

    Vi har selv opdateret et badeværelse ved at beholde nogle af de gamle ting og sætte ny vask, hylde osv. op. Det virker faktisk rigtigt fint, og behøver ikke være den store økonomiske udskrivning.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top