Du læser nu
SHOPPING – Vero Moda kimono..

SHOPPING – Vero Moda kimono..

SHOPPING - Vero Moda kimono..

Min nye kimono fra Vero Moda kom i slutningen af forrige uge og jeg har allerede haft den på adskillige gange, for den er virkelig god<3 Det er ellers et lidt atypisk køb (for mig) – bevares, farven er ret meget lige i skabet, men pallietter er altså ikke dét jeg har mest af i garderoben og kimonoer ej heller.. Men man skal jo aldrig sige aldrig og jeg elsker, at den tilfører lidt glam til mine outfits – perfekt til en lille sort kjole og cocktails, perfekt til lyse ripped jeansshorts til sommer og, som her, perfekt til sorte jeans og en hvid silketop. Et ægte kimono-kup, med andre ord;)

 Kommentarer (2)
  • Den er så fin og klæder dig. Jeg er også glad for min, men synes den er til den store side og nok godt kunne have været nummeret mindre, på trods af mit voksende korpus. Jeg forsøgte mig også med den hvide men følte mig faktisk som om jeg havde taget min kittel på og valgt at gøre den festlig med glimmer:o/ Men ok – jeg er vist ikke så nem at gøre tilfreds mht påklædning pt…

    Må jeg spørge om du er endt med den i str M?

    //B

  • Uf du er lækker!
    Og perfekt med inspiration på denne. Har selv taget den med hjem fordi – well fordi jeg kunne – men også fordi den jo virkelig er fin. Nu har den dog efterhånden hængt lidt tid uden at komme på fordi den jo nok er lidt uden for komfortzonen, men letanvendelig inspiration gør at jeg tænker, den må på snarest 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top