Du læser nu
OUTFIT – min sommer-uniform..

OUTFIT – min sommer-uniform..

OUTFIT - min sommer-uniform..

Øj – det føltes som årets første rigtige sommerdag igår. Hvis ikke jeg havde været på job (.. og så endda i suit.. av..), så havde jeg været hoppet i det her. Min nye nederdel fra Ame Copenhagen (skidtet nåede at blive udsolgt, før jeg fik købt skjorten også – fordømt…), en silketop, mine espadriller og en stråhat. Jeg forestiller mig, at alle mine fridage (og feriedag.. ikke mindst) skal se sådan ud… Dovne dage i sommerhuset, hvis main accomplishment skal være at gå en tur til fiskemanden og købe frisk fisk til grillen.. Aaahh – jeg drømmer allerede!

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top