Du læser nu
OUTFIT – Slipons & kimono..

OUTFIT – Slipons & kimono..

OUTFIT - Slipons & kimono..

Phew – jeg har været lidt hårdt ramt af job i den her uge. Jeg vil ikke kede jer med detaljerne, men synes godt nok, at jeg er klar til weekend, efter nogle meget lange dage foran skærmen. Der bygges strategier, tænkes store tanker og produceres slides i en mængde, der næsten er vulgær.. Dette indlæg er således også forfattet i en sen nattetime, med firkantede øjne og et hovede, der er træt på den der tænke-måde. Jeg tænker, at I er flere, der ved præcis hvad jeg mener. Anyways – hermed resterne af weekendens kimono-outfit. Jeg var lige ved at blive helt fristet til at købe de tilhørende shorts, men har ikke kunnet finde dem online, hvilket nok er for det bedste. Der må være grænser for, hvor mange guld-pallietter man skal tilføre sin garderobe for hurtigt; som jeg nævnte, så er det ikke just dét, der hænger mest i mit skab, og jeg er derfor lidt forsigtig med at dømme dem ‘langtids-holdbare’..

 

Jeg håber, også at I derude også kan se frem til en rar weekend – jeg sender venlige (og misundelige) tanker til de der er på Northside og således kan svælge sig i både gourmet-hottere og øl i kander; to personlige favoritter. Selv forestiller jeg mig, at jeg skal tilbringe nogle timer på en solstol på tagterassen, falde hen til bølgeskvulp og tømme hovedet. Trykke på den mentale reset-knap. De sidste weekender er gået med køkken-renovering; lige nu venter vi på den nye bordplade, og jeg er egentlig lidt glad for, at jeg ikke skal bruge endnu en weekend med savsmuld i håret, men istedet kan gå lidt i tomgang. Det er hårdt tiltrængt.

OUTFIT - Slipons & kimono..

 

OUTFIT - Slipons & kimono..

 

OUTFIT - Slipons & kimono..

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top