Du læser nu
OPSKRIFT – skyr-is med rabarber..

OPSKRIFT – skyr-is med rabarber..

OPSKRIFT - skyr-is med rabarber..

Da vi var i USA faldt jeg over nogle isforme i Target til $2.99 og nu jeg allerede var igang med at slæbe både majspandekager og skøre serveringskurve i plast med hjem, kunne jeg da ligeså godt fortsætte min import med nogle isforme – med hjem røg de. For et par weekender siden fik jeg endelig taget dem i brug, da jeg gav mig i kast med at lave skyr-is med resterne af min rabarberkompot. Det er ret let, og man kunne garanteret også bare bruge lidt græsk yoghurt, hvis man ikke lige har noget skyr stående. Det føles lidt som sådan en slags nordic frozen yoghurt og er både et ret hyggeligt og ret overkommerligt weekend-projekt; især nu, hvor vejret er så fint 🙂

 

Opskrift – skyr-is med rabarberkompot, 4 stk

 • 1 dl piskefløde
 • 300g skyr
 • 3 spsk honning
 • 1 vaniliestang
 • 4 spsk rabarberkompot (opskrif her)

Pisk fløden til skum og vend den sammen med skyren. Sød massen med honning og skrab kornene ud af en vaniliestang. Hvis man vil, kan man blande rabarberkompotten jævnt i massen (opskriften finder I her), eller også kan man holde de to adskilt for en mere visuel effekt – det er lidt en smagssag tænker jeg. Frys dem i formene i en time og sæt så pindende i – med mindre man naturligvis har sådan et smart sæt, hvor der er pinde-holdere (se fx dette fra House Doctor).

OPSKRIFT - skyr-is med rabarber..
OPSKRIFT - skyr-is med rabarber..

 

OPSKRIFT - skyr-is med rabarber..

 Kommentarer (5)
 • Mmmh, hvor ser de lækre ud! Ud over det faktum, at jeg har lige præcis INGEN af ingredienserne eller redskaberne (tragisk, much?) i hjemmet på nuværende tidspunkt, så kunne jeg virkelig godt finde på, t kaste mig over projektet. Det må blive en anden god sommerweekend hehe :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Hold op hvor ser de gode ud! Nogle gange overrasker det mig virkelig hvor kreativ du kan være i både køkken og med indretning, når du også lige jonglerer med en blog og et ret voksent (og sejt!) fuldtidsjob. Jeg føler mig pludselig helt doven og energiforladt når jeg kigger på min egen hverdag og mit aktivitetsniveau. Jeg synes jeg har været produktiv når jeg har formået at vaske tøj, handle ind, rydde op og gøre lidt rent, haha.

  • Men hey, det er altså helt positivt ment! Jeg beundrer bare 😀 (Opdagede bare lige at der ingen smileyer var i teksten, og det fremstod lidt mere hårdt end hvad det skulle…) Så smileyerne er her: 😀 🙂 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top