Du læser nu
SHOPPING – mit juni-moodboard..

SHOPPING – mit juni-moodboard..

SHOPPING - mit juni-moodboard..
Nøj, hvor gik den weekend hurtigt. Jeg tror jeg fik sovet den mest væk, af ren og skær udmattelse efter sidste uges lidt stramme program.. Kun afbrudt af et royalt bryllup, en tur på MASH og lidt mere huskiggeri (vi skal stadig ikke have hus endnu.. men altså).

Anyways – vi er allerede halvvejs i juni (igen – jeg forstår ikke hvor tiden bliver af for mig these days), så det er en smule sent at smide dette juni-moodboard på banen. Nevertheless, er dette nogle af hovedingredienserne i min danske sommergarderobe. Jeg er på jagt efter en helt klassisk denmin-nederdel i en mørkeblå vask – jeg tænker, at den vil være god til lyseblå skjorter (gerne den med pandaen fra Ganni, tak) eller sweatshirts på lidt koldere dage. Derudover overvejer jeg også hvide jeans – jeg har vist nok et par liggende; måske man skulle give dem en chance en dag? Og så skal jeg se at få gang i mine Balenciaga-sandaler; jeg fryser bare så let om tæerne, så jeg har gemt lidt på dem:) Har I mon gode ting på jeres juni-lister?

 Kommentarer (2)
  • Hvor er det altså bare fint det øverste outfit med den korte, sorte nederdel. Sådan kunne jeg godt tænke mig at tilbringe en del af sommeren! Ellers vil jeg gerne bruge timevis i min lækre nye jersey-maxi-kjole fra Only, som er helt perfekt til sommerlækkerhed (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top