Du læser nu
REJSER – tilbage til Tel Aviv..

REJSER – tilbage til Tel Aviv..

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

Men kun i drømmene so far. Den forgange weekende markerede nemlig årsdagen for vores tur til Israel – det var én af de mest fantastiske ture jeg har været på, og jeg er vildt taknemmelig over, at jeg har fået lejlighed til at opleve et område, der er så vigtigt for flere af verdens helt store religioner.

 

Mens vi var afsted blev tre jødiske drenge kidnappet på Vestbredden, og det blev startskuddet til nogle af de værste og mest blodige kampe i Israel/Palæstina-konflikten i de følgende måneder – det var hjerteskærende, at være vidne til, for min tur til ét af verdens brandpunkter gav mig virkelig perspektiv på en konflikt, der er alt andet end sort/hvid. Jeg vil ikke være politisk i dette forum, men blot konstatere, at Jerusalem og Tel Aviv, så absolut står på listen over byer jeg gerne vil tilbage til.

 

Nedenfor ser I en regulær billedstorm. Jeg er ramt af rejsefeber, forstår I. En rejsefeber, der så absolut ikke blev mindre af, at rare blogdamer de sidste par dage har forpestet mit instagram-feed med solskins-billeder fra en rejse jeg selv skulle have været med på. Det er ikke let for sådan en som mig, at takke nej til et eventyr. Det er faktisk meget svært. Måske det sværeste jeg kan komme i tanke om. Men man kan ikke det hele, og jeg har et job og en karriere, som jeg også meget gerne vil. Nuvel – jeg tager the next best thing, og giver mig hen til et eventyr som har været. Maden, varmen, oplevelserne, den rige historie. Det hele var overvældende og fascinerende, og jeg er ikke sikker på, at jeg til fulde nåede at forstå Israels mange facetter på vores tur. Endnu en grund til at tage tilbage en dag.. Indtil da må vi nøjes med billederne – jeg håber, at I kan fornemme farverne, varmen og duftenen ud gennem skærmen, selvom det bare er 2D:)

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 

REJSER - tilbage til Tel Aviv..

 Kommentarer (3)
  • Flotte billeder! Tel Aviv står også højt på min liste over steder jeg gerne vil se og opleve.
    Hvor er din fine hvide kjole fra?

  • En af mine kollegaer lider også af behandlingskrævende rejsefeber. Desværre er det ikke noget, forsikringen dækker – han har forsøgt sig! 🙂

  • Farverne er virkelig fine! Efter din tur sidste og for nyligt Sidsel og Lasses tur, har jeg virkelig haft lyst til at opleve Israel. Det må lige vente til vi får overstået vores næste eventyr. Som du selv siger, kan man desværre ikke det hele på én gang, selvom jeg nogle gange virkelig ville ønske det var muligt 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top