Du læser nu
Agurkeliv – 6 gange hverdagslykke..

Agurkeliv – 6 gange hverdagslykke..

I de perioder, hvor jeg har særligt travlt på job, forsøger jeg, at sætte ekstra meget pris på de små øjeblikke… For når der ikke er tid til ret meget andet, så kan de små øjeblikke virkelig gøre forskellen mellem at have et arbejde, og at være sit arbejde, og det er – for mig – alt-afgørende for min egen sanity.. Så derfor, får I nedenfor 6 gange hverdagslykke fra den sidste tid… Og de kan kun minde mig om alle de øjeblikke, som jeg ikke fik foreviget, men som ikke var dårlige af den grund – lyserøde bobler og pink sugerør lørdag eftermiddag, en rejemad på Regatta Pavillionen, en sjov video-hilsen fra New York, en solskinsfrokost udendørs på job og en hel masse andet..

Agurkeliv - 6 gange hverdagslykke..

[der står pæne pæoner på min reol… jeg elsker pæon-sæson, og især når den går lidt på hæld, så de smukke blomster ikke længere koster en arm.. hver dag, når jeg kommer hjem, retter jeg lidt på stænglerne, mens jeg glæder mig over den romantik, der tilfører mit hjem;) ]

Agurkeliv - 6 gange hverdagslykke..

[Bare skuldre – noget af det bedste jeg ved… Og i løbet af de sidste uger har der endelig været nogle enkelte dage, der har været varme nok, til at lade skuldrene få lov til at kigge frem. Ahh – NU er det snart sommer.. Ik?]

 

Agurkeliv - 6 gange hverdagslykke..

[En løbetur rundt om Kastellet efterfulgt af kaffe og en nybagt croissant er et fast weekend-ritual.. Jeg ved ikke noget bedre end at krølle mig sammen i sofaen i min badekåbe og vådt nyvasket hår, og lade mine trætte ben komme sig, mens jeg langsomt labber croissant og kaffe i mig.. Ahh..]

 

Agurkeliv - 6 gange hverdagslykke..

[Hver eneste dag glæder jeg mig over vores nye køkken – der går stadig 1.5 uge inden vi får den nye bordplade og således kan kalde os mere færdige end tilfældet er nu, men hvor er det bare rart. Og hvor jeg dog bare glad for at vi ENDELIG fik det gjort.. Juhuu]

Agurkeliv - 6 gange hverdagslykke..

[Et andet fast weekend-ritual er takeout og søndagsfilm.. Gerne Lêlê, som vi begge elsker og som ikke gør alt for ondt på samvittigheden;) Min favorit er nu altså deres wonton’er.. Mhhhmm]

 

Agurkeliv - 6 gange hverdagslykke..

[.. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det – men ruderne er nyvaskede… Og dét projekt havde jeg måske udsat siden sidste sommer, nærmest.. Forløsningen og selvtilfredsheden over endelig at få det klaret, var derfor betragtelig og jeg var næsten ved at sprænge af ren og skær stolthed over mine nypudsede vinduer.. Indtil det begyndte at regne ca 1 time efter jeg var blevet færdig.. Tsk.. Typisk..]

 Kommentarer (6)
 • Vinduespudser !!!!! Det er mit eneste og bedste råd …. Det er ikke så dyrt og pengene er godt givet ud – en bluse mindre og du har rene vinduer ?

 • Haha, vores vinduer er heller ikke blevet pudset siden vi flyttede ind i april sidste år. Hvordan pudser man vinduer, når man bor på 1. sal og ikke ejer en stige?! Vi kan snart ikke se ud af vinduerne længere..

  Virkelig nogle skønne glimt. Vi skal have mere solskin – solskin spreder lykke (og afslører beskidte vinduer haha)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Hej Lisbeth (Og Acie),

   At vaske vinduer er rigtigt træls. Ligesom vasketøj. Opvask. Sokkesortering efter vasketøj. Ak. Men.. Gør jer selv den tjeneste at tjekke ud, hvad en vinduespudser koster i jeres område – Det er garanteret billigere end I regner med!.. Jeg var i hvert fald meget overrasket, og skal helt klart have prof vinduesvask, når jeg ikke længere bor et sted, hvor vinduesvask er inkluderet i lejen 🙂

  • Ja, det koster sådan noget med 50 kr. pr. vindue – det er altså ok billigt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top