Du læser nu
OUTFIT – Cecilie Copenhagen top..

OUTFIT – Cecilie Copenhagen top..

OUTFIT - Cecilie Copenhagen top..

Hm… Et outfit fra en tid, der allerede nu synes uendeligt langt væk – sig mig, hvor blev sommeren af? Jeg er klar over, at Sankt Hans er lige om hjørnet, og at det vel nærmest er en slags naturlov, at netop dén dag skal være regnvåd og grå, men alligevel… Jeg drømmer om dovne dage på altanen, rosé i glasset og lidt flere bare skuldre. Kunne vi nu ikke lige!?

 

Anyways – tilbage til outfittet. Jeg kunne ikke lade være med at slå til på den fine top med de bare skuldre fra Cecilie Copenhagen – parret med min Balenciaga føler jeg mig nærmest som en teenager fra whiskeybæltet, men det er vel – på den anden side – ikke det værste i verden. Når det er sagt, så har jeg det altså stadig en lille smule underligt, med at rende rundt i et partisaner-tørklæde. Jeg snakkede om det med Emily sidste sommer, og hun mente, at jeg nok lagde for meget i det. Jeg er – efterfølgende – selv kommet til samme konklusion, hvorfor jeg altså godt kunne få mig selv til at klikke den hjem.. Man skal måske også passe på med at tillægge ALT politisk betydning, og istedet lade en sommertop være en sommertop. Men tanken strejfede mig da…

OUTFIT - Cecilie Copenhagen top..

 

OUTFIT - Cecilie Copenhagen top..

 

OUTFIT - Cecilie Copenhagen top..

 

OUTFIT - Cecilie Copenhagen top..

 Kommentarer (17)
 • Hov hov til det med Sankt Hans vejret – det er min fødselsdag, og jeg mindes da at der sommetider har været solskin 😉
  Du ser skøn ud og sikke et lækkert hår, du har!

  Jeg har ledt efter et indlæg om din tid i Stockholm, men uden held. Jeg drømmer om udveksling i yndlingsbyen, og tænkte på om du har skrevet noget om hvordan du rent praktisk kom afsted, fandt bolig og mere generelt om, hvordan oplevelsen var?

  De bedste hilsner fra Laura

  • Hahaha – ok ok, min fejl. Nogle gange skinner solen til Sankt Hans 😉

   Hmm.. Jeg tror ikke rigtigt at jeg nogensinde har skrevet sådan et indlæg – jeg boede der i 2.5 år og det er ret lang tid, at ‘opsummere’ i et indlæg. For mig var det jo ikke rigtig en oplevelse, men snarere bare mit liv. Min lejlighed fik jeg gennem en god ven og rent praktisk søgte jeg bare ind på en kandidat-uddannelse i Stockholm, kom ind og tog afsted. Det var meget ‘udramatisk’ egentlig 🙂 Hvis du har konkrete spørgsmål er du velkommen til at fyre løs – det er 6 år siden jeg tog afsted, så det er ikke det hele der er top of mind 🙂

  • Tak for svar!
   Ah okay, jeg huskede det lige som om, det kun var et semester, du tog deroppe 🙂
   Jeg vil ikke byde dig at skulle svare på mine mange spørgsmål, men måske lige to korte:
   – Oplevede du at svenskerne har styr på deres uddannelsessystem og udvekslingsstudenter?
   – Havde du et studiejob deroppe? Var det nemt/svært at finde?
   På forhånd tak for dit svar – kanon “service” 😉

 • Jeg synes ikke, der er noget galt i at fravælge ting, hvis man synes, de sender et politisk signal, som man ikke kan stå inde for – og jeg læser det bestemt som om, at det er de overvejelser, Acie har været inde på. Det er hendes personlige blog, og derfor må hun vel også selv bestemme, hvad den skal sende/ikke sende af signaler. Derfor synes jeg også, at Israel-kommentaren er super ærgerlig… Det er jo så tydeligvis kommentators egen politiske overbevisning, der skinner igennem. Lad nu personlige blogs være personlige blogs – de er ikke nyhedsmedier, og det er forhåbentlig ikke nyheder eller politik, som folk tjekker ind for at få hér 🙂

  • Du er go’ Stine. Jeg var lige sikker på, at jeg havde formuleret mig så klodset, at ingen kunne forstå min pointe. You did – tak for det 🙂 (og nej, jeg håber heller ikke, at folk leder efter politik eller nyheder her, for så må de blive slemt skuffede on a daily basis;) )

 • Helle , jeg tror desværre at måtte skuffe dig – for jeg er sikker på at Acies hentydning til partisaner moden, er at den hørte 80’erne til !! Acie – du ser lækker ud :)) God søndag til dig !

  • Ups! Jeg takker for oplysning og undskylder det sure opstød 😉 Og bestemt ikke skuffet, men tværtimod glad for, at der ikke var en politisk tanke bag det 🙂

  • Ih, så håber jeg ikke, at jeg skuffer nu, hvor din første indskydelse faktisk var rigtig. Sure opstød er altid træls, men jeg forstår godt at politik er et minefelt og at man lynhurtigt kan træde folk over tæerne, for når følelserne er i spil, er det let at læse mere ind i ord end tanken nok var. Jeg håber, at det er tydeligt nu, at jeg ikke har i sinde at ‘vælge side’. For mig skabte det næsten en slags ekvilibrium i tingene at jeg både kan snakke om Israel og gå rundt i partisaner-top.

  • Helle havde faktisk helt ret – selvom partisanermoden også er totalt 80’er, haha.. Det var bare en tanke/konstatering af, at noget der engang havde politisk symbol-værdi ikke rigtigt havde det længere (.. i hvertfald ikke i denne form).

 • Det var da en ærgelig måde at betragte det på, når du ikke havde noget problem med at fortælle om din rejse til Israel.

  • Jeg forstår egentlig ikke helt hvorfor du synes det er ærgerligt – i mit indlæg om Israel, skrev jeg netop et par ord om konflikten (blandt andet at den i min optik er alt andet end sort/hvid og at det gjorde stort indtryk på mig, at være der i en tid, hvor tingeng virkelig ulmede under overfladen)… Og at jeg iøvrigt ikke vil være politisk i dette forum. Det er præcis de samme tanker, der ligger bag min kommentar i dette indlæg – det havde da bare været lidt naivt, hvis ikke jeg havde kommenteret på dualiteten der ligger i netop de to indlæg.. Men altså – for mig er det ikke sort/hvidt.. Mit hjerte bløder for alle der er berørt..

  • Du synes ikke, det er politisk at tage til Israel og derved støtte israelerne, men puha nej, at gå med en top der måske og måske ikke kunne vise solidaritet med det folk, hvis land de har besat? Du har vist bekendt kulør noget så eftertrykkeligt.

  • Hej Ida,

   Du skyder mig virkelig en holdning (eller kulør.. om man vil) i skoene, som jeg hverken kan eller vil tage på mig. Hvis det virkelig er dét du læser i mine indlæg og efterfølgende kommentarer, må det stå helt for egen regning. Jeg kan kun appelere til at du lige læser dem én gang til.

   Kh

  • Næ, ikke udover, at jeg principielt ikke vil være politisk i dette forum og derfor ikke vil ‘vælge side’.. Iøvrigt blev min konklusion jo, at jeg ikke tolker Cecilie Copenhagens designs, som politiske (eller som en ‘aktiv støtte’ af Palæstina.. I could be wrong!! Men jeg tror egentlig bare, at folk synes at det er et pænt mønster og nogle pæne ting)..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top