Du læser nu
SHOPPING – Ganni Favourite Shirt Emoji

SHOPPING – Ganni Favourite Shirt Emoji

SHOPPING - Ganni Favourite Shirt Emoji

Der er ting i verden som man bare ikke kan få for mange af… Burgere fx. Og hindbærsnitter. Og ferier. Og jeans. Og flats. Og lyseblå skjorter. Tydeligvis. Jeg har alle dage været forfalden til de lyseblå skjorter. Jeg elsker det enkle, det klassiske og føler mig helt enkelt godt tilpas i en lyseblå skjorte. Derfor var jeg heller ikke sen til at klikke Ganni’s Favourite Shirt med en panda-emoji hjem…

Tine fandt engang på, at kalde mig panda. Siden adopterede både Chris og Cath det. Og til sidst Skjorten, som nu er den der holder mest stædigt fast i det. De øvrige damer har iøvrigt også deres egne emojis (for vi er jo 14..). Anyways – en lyseblå skjorte med en panda på. Det kunne bare ikke rigtigt være – netop – mere rigtigt. Og nu jeg var igang nappede jeg også en acie-farvet skjortekjole på udsalg med i købet.. Tilbage til den, ved lejlighed;)

 

!Indlægget indeholder et adlink!

 Kommentarer (3)
  • Har også fået smag for de lyseblå skjorter- dejlig enkel og klassisk 🙂 Kan du anbefale andre mærker end Ganni, der laver lækre lyseblå skjorter. Har allerede en fra Gina Tricot, men tænker den skal have sig en legekammerat 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top