Du læser nu
BOLIG – små trin til et opgraderet badeværelse..

BOLIG – små trin til et opgraderet badeværelse..

BOLIG - små trin til et opgraderet badeværelse..

Efter vi er kommet så godt igang med køkkenet, og det (so far, 7-9-13 og alt det der) er gået så relativt smertefrit, har jeg fået helt blod på tanden.. Det næste store projekt, bliver klart at få gjort noget ved vores mørke og kedelige trægulve, men jeg kunne nu også godt tænke mig, at opdatere badeværelset lidt. Ikke noget major – nogle nye skabsfronte, måske en ny bordplade, vask og armatur og en glaslåge istedet for bruseforhænget.. Meeen – det bliver, som sagt, ikke lige nu, og jeg tænker, at jeg derfor i første omgang bare vil opdatere ‘stylingen’ lidt derude. Og billederne ovenfor, viser jo meget fint, at man kommer langt med en lille grøn plante, lidt oprydning, en pæn håndsæbe nogle rullede håndklæder, lidt lågkrukker og måske en marmorbakke;) Også en god undskyldning for at dimse lidt ekstra. Ikke at jeg har brug for undskyldninger til den slags, but still…

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top