Du læser nu
OUTFIT – Denimskjorte & læderjakke

OUTFIT – Denimskjorte & læderjakke

OUTFIT - Denimskjorte & læderjakke
Wuhuuu – weekend snart! Meget snart endda. Vi skal på badehotel i weekenden og jeg glæder mig helt vildt til at lukke computeren og drøne afsted i det danske sommerland. Jeg tænker, at det er noget med at få smidt min stribede sweatshirt og jeans i en taske og iøvrigt lade både opladere og makeup-pung blive liggende hjemme. Doven knold og friske kinder må være vejen frem;)

 

I sidste weekend kørte jeg lidt samme koncept – næsten. I en lidt mere city-venlig version måske. Doven hipsterknold, denimskjorte og nederdel på en søndag, hvor temperaturen endelig sneg sig op over 20 grader. Men nu skulle sommeren jo for alvor være på vej, så jeg satser på, at de bare ben er kommet for at blive;)
OUTFIT - Denimskjorte & læderjakke

 

OUTFIT - Denimskjorte & læderjakke

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top