Du læser nu
INDRETNING – inspiration til den lille altan..

INDRETNING – inspiration til den lille altan..

INDRETNING - inspiration til den lille altan..

Jeg tog det her billede forleden aften – på en af årets længste dage og lyseste nætter.. Jeg begyndte allerede at gøre altanen sommerklar i starten af maj, men det er jo ikke blevet til så meget sommer endnu, så vi har – helt ærligt – ikke fået specielt meget ud af altanen endnu.. Det har dog ikke stoppet mig i at gå og nusse derude. Glas-partierne blev pudset, da resten af hytten også fik en omgang, og jeg har tilføjet flere og flere planter – nogle krydderurter har fået plads i rustikke lerpotter, som jeg fandt i Bahne (på udsalg – hep). Messing-altankassen fandt jeg i Netto for 29kr, og så var der ikke så meget at betænke sig ved, og den store hortensia stod en dag og smilede til mig med et prisskilt på 25kr… Stigen fandt vi til storskrald for lidt tid siden og den er nu rykket ud på altanen, for den halvmur den ellers stod op af, er blevet slået ned i forbindelse med hele køkkenprojektet.

 

Det behøver altså ikke at være en bekostelig affære, at indføre altan-hygge, og man når ret langt med forskellige planter og krukker… Og man behøver heller ikke, at have en stor altan for at få en masse ud af den – vores er omkring 5kvm (ca 2m x 2.5m) og vi har fået plads til både et havesæt med stol, bord og bænk, en gasgrill og så altså det grønne hjørne i kan se her:)

 Kommentarer (2)
  • God ide med lyskæden, det tror jeg også vi skal have praktiseret på vores temmelig store altan. Der er udfordringen lidt at der primært er sol i den ene ende af altanen, så en lyskæde kunne måske gøre den mørke ende lidt mere hyggelig 🙂

  • Hvor ser det fint ud! 🙂 Jeg er efterhånden ved at affinde mig med salget af vores lejlighed, når jeg tænker på at næste sted skal have en have eller som det mindste altan. Det har jeg virkelig savnet mens vi har boet i lejlighed de sidste syv år!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top