BOLIG - billige og dekorative glaskaraffler.. - Acie

BOLIG – billige og dekorative glaskaraffler..

BOLIG - billige og dekorative glaskaraffler..

Nu går der lige bolig i den. Dimseri. Det kommer lidt i perioder for mig, så jeg håber, at I vil bære over med mig;) Jeg har længe været på udkig efter nogle fine karaffler til vores barvogn – funktionelle og smukke; den slags kan jeg jo godt lide. Men det har været lidt en kamp, at finde noget der både pleasede min æstestik og Skjortens krav til funktionalitet. De skal lukke helt tæt, var beskeden.. Nuvel. Omvendt havde jeg ikke så meget lyst til at kaste flere tusind kroner efter en antik variant i krystal. Til sidst lykkedes projektet dog – hos Plint fandt jeg disse to. De er i glas, så prisskiltet er beskedent – 69.95kr pr styk – og dertil kommer at de er udstyret med en (usynlig) plastik prop, der lader flaskerne slutte tæt, som jo altså fra et ufravigeligt krav..

 

Barvognen har jeg vist i sin helhed både her og her, og karafflerne kan I finde hos Plint her og her.

 

BOLIG - billige og dekorative glaskaraffler..

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top