Du læser nu
SOMMERLOOK – tørklæder om håret..

SOMMERLOOK – tørklæder om håret..

SOMMERLOOK - tørklæder om håret..

For et par måneder siden fik jeg et tørklæde i en goodiebag, og en doven weekend-dag med fladt sovehår (.. der muligvis trængte til en hårvask) blev det min redning; inspireret af Lily (som mestrer looket), bandt jeg det om hovedet og følte mig lige dele praktisk og smart. Da jeg var barn, gik min mor ofte med tørklæder om håret – primært i sommerhuset, så for mig, føles det som sand mellem tæerne, et brusende Vesterhav, lange solskinsdage og min solbrune sommermor.. Det må jo siges, at være et ret godt udgangspunkt for en lille trend… Jeg forestiller mig, at jeg skal leve med tørklæde i håret, når vi senere på sommeren skal på roadtrip i Californien – kan I se det for jer!?

 

 Kommentarer (5)
  • Lidt for lang tid siden jeg har kommenteret, men nu må det være på tide 🙂
    For hold da op, hvor har du tabt dig.. Det klæder dig utrolig godt, og du ser altså brand godt ud i det sorte outfit med læderjakke og sommerligt tørklæde om hovedet. Du er bare smuk er du 🙂
    Og tak for god inspiration til at håndtere uregerligt søndagshår.. På med et tørklæde, og vupti, så er der ingen der ser det uglede hår 😀
    Hav en dejlig sommer, Acie.

    • Jeg har også godt lagt mærke til det med en slankere Acie! Du ser fantastisk godt ud, og det er så flot klaret! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top