Du læser nu
OPSKRIFT – lemonade med lime og mynte..

OPSKRIFT – lemonade med lime og mynte..

OPSKRIFT - lemonade med lime og mynte..

Nu skulle den være god nok. Sommeren er på vej med solskin og høje temperaturer – og så må der hjemmelavet lemonade til. Forfriskende og herligt i sommervarmen – perfekt til mad (fx mexikansk), alene eller til en hyggelig sommer-picnic. Mhmm.. En sand favorit herhjemme, som redder mange citroner og limes fra en grufuld skæbne, når vi får forkøbt os i citrusfrugter til cocktails;)

 

Det er virkelig let, at lave – kræver kun lidt armkræft, en masse citrusfrugter, vand, lime og lidt sukker. Opskriften finder I nedenfor:)

 

Opskrift – hjemmelavet lemonade med lime og mynte

  • 3,5 dl rørsukker
  • 1,5 dl vand
  • 2 dl citronsaft (ca. 5 citroner)
  • 2 dl limesaft (ca. 6 limefrugter)
  • Frisk mynte

Lav en sukkersirup ved at koge vand og sukker op i en gryde. Tag blandingen af varmen og lad den køle af, når sukkeret er helt opløst. Pres alle frugterne og bland saften i sukkersiruppen. Hak eller riv mynte og bland i saften (dette kan også gøres lige inden servering, hvis den ikke skal serveres med det samme). Servér med rigelig mængde is, lidt skygge og godt humør:)

OPSKRIFT - lemonade med lime og mynte..

 

OPSKRIFT - lemonade med lime og mynte..

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top