Du læser nu
SHOPPING – årets bikini..

SHOPPING – årets bikini..

SHOPPING - årets bikini..

Jeg fortsætter sommer-temaet, nu hvor den danske sommer er ankommet – jeg har nemlig købt verdens fineste bikini i år. Indtil videre går jeg og venter på, at den tager den lange rejse fra USA (og ditto, på en toldregning.. betragter det som en del af prisen;) ), men hvad gør lidt venteri, hvis man tilgengæld har fundet – muligvis – den perfekte bikini. De sidste par år har det været all about Triangl og deres scuba-bikinier. Pæne, bevares. Men ikke noget særligt godt match til hverken min stil eller kropstype iøvrigt, så jeg er gået pænt uden om.

 

På et tidspunkt i foråret faldt jeg over KortniJeane på Instagram og blev hurtigt betaget af de girly styles med flæser og universet fyldt af donut-floaties, ananas og pastelfarver; you had me at hello, som man siger.. Men der er rift om sagerne, så man skal være hurtig på tasterne. Derfor var det først i forbindelse med et re-stock i sidste uge, at det endelig lykkedes mig at klikke et eksemplar hjem. Det er absurd svært at vælge faver (.. synes jeg, ihvertfald), men jeg er endt på en Sweetheart Peplum top med tykke sorte og hvide striber (find den her) og et par Ruffle Leg Bottoms i hvid (find dem her).

 

Så nu tæller jeg bare ugerne og glæder mig til at dyppe tæerne i Stillehavet iført fine flæser – og til at kaste Pix og Nix rundt i poolen i New York et par uger efter, uden fare for inappropriate uheld med en vildfaren bikini (jer der har leget med en 4årig i en pool ved helt sikkert hvad jeg snakker om…). Og speaking of små størrelser, så fås nogle af modellerne også til børn – jeg er enormt fristet til at klikke én hjem til min niece:)

 Kommentarer (7)
 • Jeg kan sagtens forestillle mig at den bikini vil være så flot til dig og selvfølgelig også din niece 🙂
  Men vedr det med billederne ude på bloglovin’, det er jeg helt enig i. Det er lidt ærgerligt og træls. Kunne være dejligt hvis det kunne fikses 🙂

  • Hej Lise

   Tak for info – jeg var ikke selv opmærksom på det (bruger ikke Bloglovin’ nemlig:)), så tak fordi I siger til. Jeg håber det er fikset nu, men ellers må I meget gerne sige til!!

   Kh
   Acie

 • Så fine bikinier.
  Hmm, din blog er den eneste der har meget grumsede billeder når jeg ser den i bloglovin appen. Det er kun ude på din “forside” når jeg klikker ind på selve indlægget er billederne fine. Det er lidt ærgerligt når du nu har så flotte billeder.

  • Hej Simone,

   Tak for info – jeg har forsøgt at fikse det nu. Jeg var ikke selv opmærksom på det, så det er dejligt med et heads up:)

   Vil du ikke (jeg ved det er lidt meget at bede om), ikke holde øje den næste uges tid og se om det ikke er blevet ordnet? Jeg holder self også selv øje, men det er meget rart, med ekstra øjne.

   Stort tak!
   Acie

 • nejnejnej hvor er det pæææænt!!!
  Jeg er SÅ fristet trods jeg allerede har købt en bikini i år 😉

 • Meget fine, og girly!

  Tror desværre ikke de dur til mine brede lår. Synes de skærer benet/hoften på en lidt uheldig måde, selv på de åleslanke modella’er.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top