Du læser nu
WEEKEND-TIP – MASH Rungsted Havn..

WEEKEND-TIP – MASH Rungsted Havn..

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

I sidste uge åbnede MASH på Rungsted Havn og i den forbindelse var jeg inviteret forbi til at se sagerne smage bøfferne an. Jeg har et lidt specielt forhold til både MASH og til Rungsted Havn… Sidstnævnte har dannet ramme om mange fine øjeblikke i mit liv- fra den aften jeg som dugfrisk 18årig pakkede veninderne i min fars bil og fejrede mit helt nye kørekort med en is på – netop – Rungsted Havn, til én af de første dates med Skjorten, hvor vi næsten ikke kendte hinanden endnu, men langsomt forelskede os over en gang sushi på Sticks og udsigt over bådene.. Og det samme er egentlig tilfældet med MASH – kombinationen af bøffer, bearnaise og cocktails har ramt spot on; Skjortens 30 års fødseldsdag blev fejret med en masse venner på restauranten i Bredgade og dertil kommet et hav af datenights, fordi det er ‘vores’ sted..

Nuvel. Kombinationen af MASH og Rungsted, var for mig altså en kombination af de helt særlige. “Det må være et tegn!”, bedyrede Skjorten, som en hentydning til vores for-og-imod-snak om det hus, vi har forelsket os i og som, belejligt nok, ligger bare et par minutters kørsel fra den nyåbnede restaurant… Vi lader dog være med at lade bearnaise være en dominerende faktor i netop den beslutning, men jeg kunne se hans pointe. Det føltes lidt skæbneagtigt;) (bearnaise-skæbne… the best kind..).

Og det blev virkelig også én af de aftener, som går over i min blog-bog over memorable moments. Efter 8 års blogging, spørger jeg engang imellem mig selv om, hvorfor jeg mon bliver ved – svaret ligger i aftener som denne. Godt selskab og uovertruffen mad og vin. Jeg smagte endda kobekød for første gang i mit liv – en kæmpe madoplevelse! MASH har nemlig (som eneste restauranter i Europa) fået lov til at servere den japanske delikatesse; det må vel være en blåstempling af de helt tunge. Derudover ser menukortet ud som man kender det fra de øvrige restauranter, med den ene forskel, at man i hverdagene kan få serveret frokost (herunder en rejemad, som jeg personligt har skrevet på min to-do-liste, men det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen;)).. Først på to-do’en er dog et rendez-vous med kødkortet; vi har booket bord i Rungsted på Skjortens fødselsdag nu i juli, og jeg glæder mig til at tage en lille crawl i den klassiske MASH bearnaise;)

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

[til forret fik vi – blandt andet – tartar.. det er normalt ikke min hofret, men lige den her variant er et hit – de sprøde chips og den sprøde salat er et super godt modspil til det smørbløde kød]

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

[Udsigten ud over vandet er svær at sætte en finger på, og indbyder virkelig til sommeraftner på terassen med iskold rosé i glasset]

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

[En tallerken kobekød – mhmm… det var altså virkelig sjovt at smage! Det er både helt utroligt mørt (smelter nærmest på tungen) og helt utroligt smagfuldt.. Det er ikke noget man spiser en hel bøf af, men snarere som på billedet her; et par tynde skiver..]

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

[.. det siger næsten sig selv, men rosé-kortet er ikke af den kedelige slags..]

 

WEEKEND-TIP - MASH Rungsted Havn..

*** Jeg spiste på MASH Rungsted, som inviteret til et presse-event ***

 Kommentarer (9)
 • Arj, jeg blev helt rørt over den fine fortælling om dig og Skjorten! Jeg har fulgt din blog i mange år, og du er på mange måder en meget privat blogger, så når du ind i mellem løfter sløret til de lidt mere intime detaljer af dit liv, så bliver jeg berørt på en helt speciel måde, som om du har indviet mig i en lille hemmelighed 😉 det lyder helt absurd – I know! Men dine skriverier er så fine Acie, og de betyder noget for mange, og jeg glædes hver gang disse små personlige anekdoter skinner igennem.

  Pøj pøj med beslutningen, det er en stor en af slagsen – ligesom når man vælger at få børn!

  – Maj 🙂

  • Årh, du er sød Maj. Tusind tak for din kommentar – nu er det mig, der bliver helt rørt!! Og ja – med 8 år sammen nu i juli, har bloggen, jeg og jer været igennem en del sammen <3

 • Af ren og skær nysgerrighed bliver jeg nødt til at høre om det er vestre pennehavevej I har forelsket jer i? ?

  • Det er ikke for at starte alt muligt, for jeg tror du spørger af de rigtige årsager..Men hvis det nu er det hus de har kigget på, og de vælger at købe, så har du lige fortalt alle hvor acie bor.. Jeg tror man kan skrive direkte istedet hvis man er virkelig nysgerrig.. ?

  • @Julia – næææ… det er det ikke – og nu prøvede jeg selv lige nysgerrigt, at se om jeg kunne finde noget til salg dér, men uden held:)

   @F – det er pænt af dig, at ‘passe på’ mig, tak for det:) Hvis Julia imidlertid havde ramt rigtigt, så havde jeg nok bare slettet hendes kommentar og skrevet hende en forklarende mail; jeg har jo også selv et ansvar:)

  • F: Det tænkte jeg ikke over, da jeg skrev, da det jo bare er et vejnavn og pæne huse, som ligger der, men du har helt ret 🙂
   Acie: Nå, okay, det kan være det er blevet solgt, selvom “til salg” skiltet stadig står ude. Det ser bare så fint ud, når man går forbi 🙂 God husjagt!

  • Haha – nu er jeg helt nysgerrig! Tænk hvis det perfekte hus på Pennehavevej lige er blevet solgt for næsen af mig!? (Pennehavevej er jo det ideelle vej-navn, til en word-lover som mig <3 )..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top