Du læser nu
AGURKELIV – i den her weekend har jeg..

AGURKELIV – i den her weekend har jeg..

AGURKELIV - i den her weekend har jeg..

De fleste billeder kommer oprindeligt fra min instagram @acieagurk

… Ikke været på Roskilde. Måske som det eneste menneske i hele verden. Sådan føles det lidt i hvertfald. Men det skulle altså ikke lige være i år. Jeg har dog været forbi festivalpladsen, men i en sen nattetime mellem torsdag og fredag, for at hente en træt, fuld, snavset og flæskestegssandwich-spisende Skjortemand (hvor er min ‘girlfriend of the year award’?!). Anyways – tilbage til det jeg faktisk har lavet:

 • Jeg har været helt alene hjemme og har ikke haft en eneste aftale eller plan. Jeg tror det er sundt. Men det føles også lidt mærkeligt.
 • Jeg har svedt.. Virkelig meget.. Og haft rigtigt meget lyst til at hoppe i vandet fra Kajkanten – der er mange der gør det, og de mange hvin og plask, får det til at føles helt ferie-agtigt.. Jeg tør bare ikke alene;)
 • Ikke haft drøn meget appetit.. Men dog alligevel grillet 2 gange. Hottere med hjemmebagte brød og en masse grillet spidskål – det er jo genialt!
 • Været enormt handy – har både sat hylder i vores lille entre-møbel, så der er plads til flere sko. Bore, bore, save, save. Og så har jeg endda også sat en ny lampe op.
 • Været ude og købe en ‘altanparasol’ og dertilhørende (24 kg tung beton-)fod. Og skiftet det gamle altan-møblement ud med noget nyt (og ikke mindst – mere stabilt).
 • Drukket Aperol Spritz… Koldt, læskende og godt i denne hede!
 • Spist virkelig mange danske jordbær – mhmmmm…..
 • Skiftet min trofaste latte ud med iskaffe – det er lidt for sødt til mig normalt, men alle kneb gælder, når temperaturen melder 36 grader (it did! Er det ikke vildt?!)
 • Nydt midnatssol fra mine vinduer… Det er så fascinerende, at det aldrig rigtigt bliver mørkt i disse dage. Jeg elsker det, ligeså meget som jeg hade de helt korte, mørke vinterdage; I guess it evens out;)

Har I mon lavet noget rart?

 Kommentarer (4)
 • Det lyder som en rar og produktiv weekend! Her har vi holdt pause fra to-do-listen henover weekenden fordi det simpelthen har været for varmt til at være produktiv. Vi har dog fået ryddet lidt ud i de sene timer fredag. Nu har vi to uger tilbage til at pakke lejligheden ned, så det var nok den sidste friweekend i denne omgang 😉

 • Gud! sådan en dag, hvor man bare tuller rundt i sit eget selskab og ikke taler med nogen! Det er godt nok længe siden jeg har haft sådan en dag! Men jeg tror også, at sådan nogle dage er sunde at have ind i mellem.

  Jeg er meget imponeret over, at du kunne være praktisk i varmen! jeg fik godt nok afkalket brusekabine og pudset vinduer, men det holdt godt nok hårdt!

 • Det lyder skønt – dejlig mad, solskin og ingen planer. Det er også ca. hvad min weekend har bestået af. Jeg arbejder en dag eller to, stortset alle weekender, men ikke denne – så jeg har bare nydt friheden, solen og stilheden (og en omgang hjemmelavede tarteletter – det bliver der, åbenbart ikke for varmt til for mig).
  Slet ikke dårligt.

  – Kit

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top