OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel.. - Acie

OUTFIT – Amê Copenhagen nederdel..

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

Jeg lever ret meget i min Amê Copenhagen nederdel i de her varme dage.. I sidste uge blev det med en lyseblå skjorte og min læderjakke, for at give det meget girly lidt kant. Og så mine slip-ons fra Zara, som let kan toppe listen over ‘virkeligt gode forårs-køb’. Nederdelen passer perfekt ind i min sommergarderobe – som her, til en hyggelig sommer-middag, eller med en hvid tee og stråhat til en doven sommerhusdag.. Ahh.. Sommerhus.. Gid jeg snart skulle i sommerhus *suk*.. Jeg trænger til at bade (!), grille store bøffer, plukke friske tomater fra haven og drikke friske sommercocktails i solnedgangen – i ført min perfekte sommernederdel, tak. Desværre har det lange udsigter – jeg sparer virkelig sammen på ferie-kontoen til vores store Californien-roadtrip i August <3

 

Shoes – Zara // Skirt – Amê Copenhagen // Shirt – Forever21 [similar via adlink ] // Jakcet – Mango // Bag – Balenciaga // Sunnies – Celine

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top