Du læser nu
OUTFIT – Amê Copenhagen nederdel..

OUTFIT – Amê Copenhagen nederdel..

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

Jeg lever ret meget i min Amê Copenhagen nederdel i de her varme dage.. I sidste uge blev det med en lyseblå skjorte og min læderjakke, for at give det meget girly lidt kant. Og så mine slip-ons fra Zara, som let kan toppe listen over ‘virkeligt gode forårs-køb’. Nederdelen passer perfekt ind i min sommergarderobe – som her, til en hyggelig sommer-middag, eller med en hvid tee og stråhat til en doven sommerhusdag.. Ahh.. Sommerhus.. Gid jeg snart skulle i sommerhus *suk*.. Jeg trænger til at bade (!), grille store bøffer, plukke friske tomater fra haven og drikke friske sommercocktails i solnedgangen – i ført min perfekte sommernederdel, tak. Desværre har det lange udsigter – jeg sparer virkelig sammen på ferie-kontoen til vores store Californien-roadtrip i August <3

 

Shoes – Zara // Skirt – Amê Copenhagen // Shirt – Forever21 [similar via adlink ] // Jakcet – Mango // Bag – Balenciaga // Sunnies – Celine

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 

OUTFIT - Amê Copenhagen nederdel..

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top