Du læser nu
SHOPPING – Acne Nikoleta sweatshirt..

SHOPPING – Acne Nikoleta sweatshirt..

SHOPPING - Acne Nikoleta sweatshirt..

I weekenden var jeg forbi YouHeShe – jeg skulle nemlig hente det par sorte Bobby’s jeg har klikket hjem… Lidt skørt, jeg er klar over det, men jeg har netop solgt to par IM sneakers, så min samling er ikke så vanvittig, som man måske kunne forestille sig. For mig, er det et basis-item i min garderobe.. Siger jeg, til mig selv. Anyways – mens jeg nu alligevel var forbi, tog jeg et hurtigt kig i udsalgsrækkerne og faldt over den her lyserøde sag fra Acne. En lyserød sweater fra Acne. På -40%. Haps. Den røg med hjem. Nu venter jeg bare på (altså.. venter og venter..) at vejret bliver lidt koldere, så jeg kan køre ovenstående outfit af.. Bortset fra, at jeg stadig ikke har fundet den perfekte denim-nederdel; man skulle ellers ikke tro, at det var så svært, vel!?

 

Sneakers – Isabel Marant // Denimskirt – Zara // Sweatshirt – Acne // Sunnies – Celine // Bag – Balenciaga

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top