FREDAG - fem cocktails weekenden.. - Acie

FREDAG – fem cocktails weekenden..

FREDAG -  fem cocktails weekenden..

Juhuuu – så er det fredaaag<3 Jeg går endnu en alene-weekend i møde, men der skal nu alligevel klemmes fredagscocktails ned – dog sammen med en veninde, omend jeg nu også godt kunne finde på, at drikke en cocktail med mig selv, hvis det skulle være dét;) Men når nu, jeg har et nyt ‘offer’ at teste mine cocktails på, kan jeg jo springe over hvor gærdet er lavest og gå i cocktail-arkivet; ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken, sagde doven-dorte..

 

Derfor har jeg bladret lidt i arkiverne og fundet 5 gode bud på en god fredags-cocktail – de er alle af den lidt søde, lidt sure og meget frisk, for det er nemlig den slags cocktails jeg allerbedst kan lide. Og så passer de ret perfekt til sol og sommer, selvom førstnævnte er lidt af en mangelvare lige idag. Hvordan gik vi lige fra 36 grader til 15?! Fra én ekstrem til en anden.. Lidt skørt. Anyways – rigtig god weekend, rare damer. Og skål ūüėČ

 

FREDAG -  fem cocktails weekenden..

[OPSKRIFT PÅ RASPBERRY GIN FIZZ]

FREDAG -  fem cocktails weekenden..

[OPSKRIFT PÅ COINTREAU FIZZ]

 

FREDAG -  fem cocktails weekenden..

[OPSKRIFT PÅ WHISKEY SOUR]

 

FREDAG -  fem cocktails weekenden..

[OPSKRIFT PÅ ODDKA FLOWER BUD ROYALE]

 

FREDAG -  fem cocktails weekenden..

[OPSKRIFT PÅ RARBARBER GIN FIZZ]

 

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top