Du læser nu
SHOPPING – sæt fra Y.A.S.

SHOPPING – sæt fra Y.A.S.

SHOPPING - sæt fra Y.A.S.

Hov – der gik lige et par dage med lidt uplanlagt stilhed. Jeg er vist gået i en slags sommer-koma, og fortager mig ikke rigtigt noget, der er sådan meget spændende at fortælle om. Og så har jeg været syg. Sommer-syg. Den mest tarvelige slags syg, med andre ord. Træt og forkølet med stort hoved, snot og hvad der nu ellers hører sig til. Men Skjorten er kommet hjem igen, så heldigvis ligger jeg ikke i ren ensomhed og snotter (men kan istedet snotte på ham.. hehe.. “Velkommeeeeen hjeeem!”, som man siger). Nuvel. Jeg har ikke sådan meget dårlig samvittighed, for jeg har egentlig en forestilling om, at I alligevel allesammen holder ferie og nok ligger et sted sydpå og svømmer brystsvømning i passende mægnder rosé..

 

Det eneste marinalt interessante jeg har at fortælle er om yderligere eskapader på webshopping-fronten. Mine favorit-slipons fra Zara findes også i en navy velour-version, der iøjeblikket er nedsat til 179kr (la’ da vær’…). Dem har jeg naturligvis klikket hjem. Og så det pæne grå sæt fra Y.A.S., som kan bruges kontoret på trods af, at det er både stretchy og rart.. Jeg spottede nederdelen på ASOS, men fandt faktisk det samlede sæt på Amazon til under halv pris (I kan finde trøjen her og nederdelen her). Den nude top er også fra YAS og er so far på listen, men endnu ikke klikket hjem.. Tænker at den vil være meget god til et sort suit.. Eller sorte jeans og heels.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top