Du læser nu
LUKSUS VS DIY – cool lysekrone i messing..

LUKSUS VS DIY – cool lysekrone i messing..

LUKSUS VS DIY - cool lysekrone i messing..

For et par uger siden faldt jeg over den her cool DIY-lysekrone på Pinterest – det var mens Skjorten var ude og rejse, så jeg lod fanen stå åben på min computer, så jeg kunne vise den frem, når han kom hjem. Jeg blev derfor konfronteret med den flere dage i streg, og faldt mere og mere for den. Jeg kan godt lide ‘statement lamps’, og er godt træt af vores klassiske Ikea-pendel, der i øjeblikket hænger over spisebordet, og er totalt kønsløs og ligegyldig (ok – måske jeg er lidt vel hård ved den stakkels lampe, men I forstår sikkert hvad jeg mener). Nej – jeg drømmer om noget lidt mere spændende og den der DIY-sag i messing var både et projekt jeg kunne forlyste mig med (har jeg nogensinde fortalt, at Christina kalder mig for ‘den lille elektriker’, fordi jeg godt kan lide at pille ved den slags? Hænge lamper op, skifte stikpropper, tilføje en kontakt.. den slags..), og iøvrigt ville den tilføje en smule karaktér til vores åbne spisestue og stue..

 

Weekenden har været travl med at renovere køkken (og bevares – en hel lørdag nordpå med udsigt over vandet, hvidvin i glasset, sol på næsen og krabbeklør på tallerkenen), og i den forbindelse havde vi en hel masse der igår aftes skulle til storskrald – i papbunken lå der øverst en kasse med et billede, der så yderst velkendt ud. Det viste sig at være Leonard lysekronen fra Menu, som er en del af Søren Roses Tribeca serie og det er tydeligt at se, hvor DIY-versionen har fundet sin inspiration:) Jeg konstaterer, at én af mine naboer har en særdeles glimrende smag og synes iøvrigt at det var et ret pudsigt sammentræf.. Den koster en lille arm (.. det gør lamper – why?!), men til en start har jeg sat den på ønskesedlen til min fødselsdag. Hvis ikke der er gevinst, tror jeg selv, at jeg må igang med at samle – jeg skal bare lure, hvordan jeg får fat i alle reserve-delene her i Dannevang. Nogen gode idéer?!

 Kommentarer (8)
 • Seriøst og i ramme alvor: Jeg vil betale dig for at lave en til mig også! Den er SÅ fed.

  Ryster gerne drinks imens. Eller bager. Eller gør rent. Anything 🙂

  • Hahahahahaha – du er sjov! Første step må være at finde ud af hvordan jeg laver én til mig selv – så kan jeg altid overveje, om jeg skal sætte i lidt større produktion;)

 • Sjovt, jeg sad og savlede over selv samme diy på pinterest forleden, og ente med at scoute på dba mm. for at se om den fra Menu skulle være derinde – for vi har deværre ingen elektriker på matriklen, men derimod har vi 10 tommelfingre, så det ender nok med købeversionen. Men fine er de altså 🙂

 • Jeg synes faktisk at DIY-versionen er meget federe end luksusversionen – kan godt lide, at den har lidt mere rå kanter! Så hvis du nu ikke får den i gave, og i stedet kaster dig over projektet (kan man tillade sig at krydse fingre her?), så må du meget gerne dele tips og købsvejledning haha xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Ellos har nogle virkelig fine i samme stil, til lidt billigere penge. Ville ønske jeg selv havde plads 😉

  • Jeg har godt luret lidt på dem fra Ellos, men synes altså ikke, at de er heeelt ligeså vellykkede som disse to – det er naturligvis en smagssag:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top