Du læser nu
BOLIG – nærmere det nye køkken..

BOLIG – nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

Nu hvor jeg så ofte skriver, at vi bruger weekenderne på dét køkken, tænkte jeg, at det kunne være meget sjovt lige at få aflagt en status-rapport. Vi er stadig ikke færdige, men det begynder da at ligne noget. Faktisk er det primært finish vi mangler nu – der skal males nogle sokler, spartles nogle huller, tilføjes en låne og en hylde i bakkeskabet, der mangler en overskabslåge (eller.. hængsler, for nu at være mere præcis.. de er bestilt) og så – som prikken over i’et – sættes nogle hvide metrofliser op med en hvid fuge.. Det lyder ikke af meget, men jeg vil gerne vædde med, at det kommer til at tage en krig – det gør sådan nogle finish-ting altid;)

Tilgengæld er vi i mål med alle de ‘store’ projekter. Halvmuren blev slået ned, alle de nye overskabe er kommet op, der er flyttet stikkontakter, hængt lamper op, lagt ny bordplade på, alle underskabe har fået nye fronter og vi har skiftet det gamle komfur ud med en indbygget ovn og en induktionskogeplade… Og så er skuffeskabet blevet skiftet. Og selvom vi stadig mangler en del, så er vi nu altså rigtigt glade for resultatet so far – det betyder ret meget for lejligheden, at køkkenet er blevet åbnet op og at det er blevet lidt tidsvarende. Og så elsker (!) jeg, vores nye ‘breakfast’ bar, hvor dette indlæg iøvrigt forfattes Jeg skal sidde her med vin i glasset og pludre mens Skjorten svinger gryderne. Jo. Det er planen. Det bliver perfekt!

Vi har lavet det hele selv (bortset fra den del af elektriciteten man ikke selv må pille ved – det har ungernes morfar, der oprindeligt er uddannet elektriker, stået for..), og det har taget nogle weekender at komme hertil. Men jeg synes egentlig det er meget sjovt, at lave sådan noget – er ikke helt sikker på at Skjorten er enig, men altså.. Jeg smiler sødt og sådan bliver han overbevist om det meste;)

Jeg har vist lidt billeder fra før, samt tidligere, i processen – dem kan I finde her. Er det ikke vildt så stor en forskel det gør!? (eller er jeg bare forudindtaget, fordi jeg ved alle de ting der også er blevet ændret ‘bag facaden’?;))

Se det endelige resultat her // See the final result here

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

BOLIG - nærmere det nye køkken..

 Kommentarer (27)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top