Du læser nu
OUTFIT – Monki sweater dress & slip-ons..

OUTFIT – Monki sweater dress & slip-ons..

OUTFIT - Monki sweater dress & slip-ons..
Jeg er gået lidt i sommerdvale, kan I nok fornemme. Jeg har ikke nogen god forklaring – weekenden blev brugt på at fejre Skjorten, som nu har rundet 32 år; vi var på MASH (traditionen tro), spiste rejemadder, drak bobler, tog en tur i sommerhus og spiste takeout på sofaen. Den slags weekend. Og torsdagen brugte vi på Sticks på Frederiksberg. Drak nogle cocktails og gik i Falkonér og så ‘Papertowns’ med (blandt andre) Cara Delevigne. Og i den anledning var jeg altså trukket i dette outfit – min nye sweaterkjole fra Monki, som er noget så rar. Jeg forestiller mig, at den også vil være mægtigt god på roadtrip, og kan, iøvrigt, mærke på mig selv, at mine garderobe-tanker i stigende omfang centrerer sig om ‘roadtrip-outfits’. Jeg drømmer om kjoler og sneakers. Og min stråhat. Høje temperaturer og sol på næsen. Er det snart d. 15. august!?

OUTFIT - Monki sweater dress & slip-ons..

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top