SOMMERMAD - Grøn Kartoffelsalat Til Grillmaden.. | Acie
Du læser nu
SOMMERMAD – grøn kartoffelsalat til grillmaden..

SOMMERMAD – grøn kartoffelsalat til grillmaden..

SOMMERMAD - grøn kartoffelsalat til grillmaden..

Nu hvor køkkenet mere eller mindre er færdigt, så er der igen forhold (.. tid og kræfter) til at få lavet noget ordentligt mad. Vi har – helt ærligt – levet af lidt for meget takeout i juli måned, men det må man jo tage med, når man er igang med at lave nyt køkken;) Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at jeg savnede det – mit køkken altså. Og madlavningen. Så det føles rart, at være tilbage i køkkenet igen – ikke mindst nu hvor det ovenikøbet er blevet så pænt;)

 

I aften er det blevet til nem grillmad – en svinemørbrad, grillede majs og en grøn kartoffelsalat, som smager af sommer, og ikke tager 100 år at lave fordi der ikke så er meget der skal snittes og hakkes. Opskriften kan I finde nedenfor – den er super simpel!

 

OPSKRIFT – grøn kartoffelsalat til grillmaden med friske ærter og pesto

  • 10 små kartofler
  • 1 spsk god pesto (evt hjemmelavet)
  • 500g friske ærter
  • 2-3 håndfulde ruccolasalat

Kog kartoflerne møre (men lad skrællen sidde på) og bælg ærterne – evt foran fjernsynet, på altanen eller med et glas vin. Det tager ikke ret lang tid, men er totalt ‘sluk-hjernen’-arbejde og det kan jeg godt synes er meget rart, efter en lang arbejdsdag. Vend ærter, kartofler og ruccola med pestoen og sørg for at få den jævnt fordelt.

 

Læs også

SOMMERMAD - grøn kartoffelsalat til grillmaden..

 

SOMMERMAD - grøn kartoffelsalat til grillmaden..

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top