Du læser nu
SOMMERMAD – grøn kartoffelsalat til grillmaden..

SOMMERMAD – grøn kartoffelsalat til grillmaden..

SOMMERMAD - grøn kartoffelsalat til grillmaden..

Nu hvor køkkenet mere eller mindre er færdigt, så er der igen forhold (.. tid og kræfter) til at få lavet noget ordentligt mad. Vi har – helt ærligt – levet af lidt for meget takeout i juli måned, men det må man jo tage med, når man er igang med at lave nyt køkken;) Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at jeg savnede det – mit køkken altså. Og madlavningen. Så det føles rart, at være tilbage i køkkenet igen – ikke mindst nu hvor det ovenikøbet er blevet så pænt;)

 

I aften er det blevet til nem grillmad – en svinemørbrad, grillede majs og en grøn kartoffelsalat, som smager af sommer, og ikke tager 100 år at lave fordi der ikke så er meget der skal snittes og hakkes. Opskriften kan I finde nedenfor – den er super simpel!

 

OPSKRIFT – grøn kartoffelsalat til grillmaden med friske ærter og pesto

  • 10 små kartofler
  • 1 spsk god pesto (evt hjemmelavet)
  • 500g friske ærter
  • 2-3 håndfulde ruccolasalat

Kog kartoflerne møre (men lad skrællen sidde på) og bælg ærterne – evt foran fjernsynet, på altanen eller med et glas vin. Det tager ikke ret lang tid, men er totalt ‘sluk-hjernen’-arbejde og det kan jeg godt synes er meget rart, efter en lang arbejdsdag. Vend ærter, kartofler og ruccola med pestoen og sørg for at få den jævnt fordelt.

 

SOMMERMAD - grøn kartoffelsalat til grillmaden..

 

SOMMERMAD - grøn kartoffelsalat til grillmaden..

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top