Du læser nu
TRADITIONEN TRO..

TRADITIONEN TRO..

TRADITIONEN TRO..

Hvert år skriver jeg det samme indlæg på den her dag. Idag er nemlig dagen, hvor en masse unge og håbefulde studerende-to-be får svar på, om de er kommet ind på drømmeuddannelsen eller ej? Det er snart maaaange år siden, at det var mig selv ? og jeg har en fornemmelse af, at jer der læser med derude, nok ligner mig sådan plus/minus.. Hvis tesen holder, så er jeres uddannelse formodentlig en done deal. Og derfor brød jeg allerede sidste år med den gamle tradition, der gik på små glade jubelskrig fra nyoptagede (de er nu stadigt velkomne, hvis det er;)), og spurgte istedet lidt bredere; Hvem er I? Hvor gamle er I? Hvad laver I? I disse smartphone-tider, hvor kommentarerne er mere sjældne, er det sværere at ?fornemme? jer end det var en gang. Men jeg ved jo at I er der (og TAK for det iøvrigt!), og håber I har lyst til at dele lidt den anden vej ? det er lidt sjovere, når man ved hvem man snakker med:)

 

Jeg kan jo starte med mig selv, selvom I nok ved det meste allerede;) Jeg hedder Christine, men de fleste kalder mig AC eller Acie (det er en lang historie I kan få en anden dag..), er 28 år gammel (.. lidt endnu), bor på Østerbro og arbejder til daglig som nordisk digitalchef i et stort internationalt firma, de fleste af jer nok kender.. Jeg har boet i Stockholm, Los Angeles og på den amerikanske østkys, men nu trives jeg ret så fint på Kajkanten i København. Jeg er kærester med Mads på 32 (som går meget i skjorter) og ‘Gaga’ til Pix og Nix, som bor i New York. Og når jeg ikke arbejder så elsker jeg rejser, god mad, at være i sommerhus, god vin, rejemadder, cocktails, pæne sko og ditto tasker. Og ord. Jeg kan godt lide at skrive. Jeg drømmer om at sidde ved havet og skrive bøger, når jeg en dag bliver gammel. Indtil videre får jeg afløb på min blog. Det var mig. Så hvem er I? 😉

 Kommentarer (80)
 • Jeg er Malene, 29 år og uddannet cand. scient i molekylær biomedicin sidste år i september. Jeg skiftede studielejligeheden på Vesterbro ud med parforholdslejligheden på Østerbro for 14 dage siden, alt er stort set stadig i kasser. Jeg starter på mit spritnye job som PhD studerende i morgen tidlig (argh). Jeg har en søster som jeg synes er den sejeste i hele verden. Og så er jeg i øvrigt spejder..

  • Min bedste veninde har også læst molekylær biomedicin og er også igang med sin phd – jeg synes hun er den sejeste i hele verden;)

 • Jeg er 23 år (24 om 4 dage), hedder Helene og starter på kandidaten i jura her til september.
  Jeg er så heldig at arbejde på et advokatkontor, med verdens sødeste kollegaer.
  Jeg bor med min kæreste, Daniel, i indre København og han er 36 år. (!) 😉
  Vi har været kærester i 3 år lige om lidt.. Sammen har vi et lille vidunderligt væsen – nemlig vores F T cocker hvalp på 4 måneder. Han hedder Anton og det bedste jeg ved er at vandre rundt med ham i Østre Anlæg en lun sommereftermiddag.
  Vi rejser primært om vinteren, hvor vi tager laaangt væk i laaang tid.

  Tak for en fantastisk blog! Jeg er fan

 • Hej Acie.
  Jeg er 24 år, pt. i gang med en bachelor i statskundskab og så bor jeg til daglig i Aarhus. Er oprindelig fra Roskilde området, men flyttede til Aarhus for at starte studie for ca. 3 år siden.
  Jeg holder af godt selskab, bland-selv-slik, gode film, langsomme weekender, hverdage med fart på og ikke mindst lidt shopping i ny og næ. I øjeblikket drømmer jeg om at tage på udveksling i forbindelse med min kandidat – så er spørgsmålet blot hvorhen 🙂
  Tak for en dejlig blog! Jeg er typen som aldrig kommenterer, men på din søde opfordring, så skulle du selvfølgelig have en kommentar! Keep up the good work 🙂

 • 30 år, gift med en sød mand på 28 år, vi bor i rækkehus i Bagsværd, har en Golden retriever på snart tre år, og et dejligt menneskebarn, der lige er blevet et år 🙂 Jeg har været på barsel det seneste år fra mit arbejde i en bank, men lige som jeg skulle starte igen, fik jeg konstateret brystkræft! Så pt. er jeg sygemeldt, så jeg efter operationen (de fik det hele :-)), kan passe min (forebyggende) kemo, genoptræning, mig selv og min familie. Jeg har dog fået en hjemmearbejdsplads, så jeg forhåbentlig kan lave lidt hjemmefra – og blive en del af afdelingen igen – 14 måneder (and still counting…) er lang tid at være væk fra kolleger og opgaver! Ellers elsker jeg at rejse, god mad, at bage og spise kager, makeup og hudpleje – og engang også dyre tasker i massevis, men det var før rækkehus og baby – nu er prioriteterne anderledes 😉 Heldigvis holder de (næsten) evigt, så jeg nyder stadig at bruge de gamle køb hver dag 😉 Knus til dig.

 • Jeg er 19 år og skal i 4.g på gymnasiet efter somerferien. Grunden til det ekstra år, er fordi jeg er Team Danmark elev, da jeg er på landsholdet i judo. Bestod faktisk til sort bælte igår, jubiiiii!! Jeg elsker god mad (både at lave og spise det), elsker at rejse og når judosæsonen tillader det, er jeg en rigtig festabe! Jeg elsker psykologi og har in mente at læse sportspsykologi efter et sabbatår, som skal bruges på at rejse.

 • 27-årig socialrådgiver, der arbejder med belastede børn og unge på Vestegnen. Er kæreste med en soldat, det netop er vendt hjem fra krig. Bor i Kbh, som er mit yndlingssted i denne verden. Elsker hverdagen, ord, at bruge mine penge på god mad og oplevelser samt at gå ture med min bomuldshund. Har neglelak på altid, ligesom at jeg aldrig forlader hjemmet uden mine smykker og et par hæle. Det der betyder allermest for mig er, at mine nærmeste og jeg selv er sunde og raske, og at vi har hinanden, og det husker jeg at sætte pris på hver dag. Bruger meget tid med mine veninder, helst med rødvin og chokolade. Læser blogs dagligt, og er meget glad for din.

 • Jeg hedder Maria, er 28 år og bor sammen med min kæreste i Lyngby. Vi venter vores første barn, en dreng, om 2 uger.
  Når jeg ikke er på barsel, arbejder jeg som sygeplejerske og har været uddannet i 4,5 år. Jeg er glad for mit arbejde, men indrømmer gerne, at jeg arbejder for at leve og ikke den anden vej rundt. Jeg elsker mode, shopping og alt i den dur og kan ikke vente med, at få ‘min gamle krop’ tilbage, så jeg kan passe alt mit lækre tøj og mine fantastiske sko, som jeg har alt for mange af;0)

 • Jeg hedder Malene, fylder 26 på mandag, bor i Højbjerg i Århus i en lille lejlighed med min lille familie. Både lejlighed og familie er dog væsentligt større end for bare et år siden – der var vi to på 25 kvm. I dag er vi tre på 75 kvm.

  Vores datter er 8 måneder og fuld af fart og smil og har lige fået sin tredje tand. Jeg er på barsel lidt endnu, men når jeg skal slippe hende i vuggestue skal jeg finde mig et job. Jeg afleverede mit speciale i Antropologi en måned før jeg fødte min datter og forsvarede det da hun var tre uger gammel. Der var i sandhed fart på.

 • 28 år, læge, boet i København 4-5 år, lige flyttet til udlandet. Opdagede din blog, da en veninde sendte et link med indlægget, hvor du lavede et sæt med nederdel og overdel, ud af to trøjer fra H&M. Lavede selv to sæt 🙂 Følger glad din blog, har især brugt rejseguides og DIY-opskrifter.

 • Hej

  Jeg hedder Lene er 43 år og bor 25 km syd for Aalborg, jeg er mor til en dreng på 13 og papmor til en ung mand på 21 som har været i mit liv siden han var 2 år. Er samboende med en skøn bondemand, vi har et landbrug uden dyr, var tidligere svineproducenter og lavede 13000 slagte grise om året, pga svinepriserne mv. valgte vi for 2 år siden at stoppe med produktionen af slagtesvin og passer nu jorden på 250 hk vi håber at kunne leve at det fremover. Jeg arbejder som receptionist i en større produktionsvirksomhed i Aalborg, elsker kombinationen af by og land. Er glad for mode, rejser, god mad og weekendophold. Din blog inspirerer mig meget både hvad angår mode og de praktiske ideer du kommer med, glæder mig til at blive ved med at følge dig fremover.

  Knuz Lene

 • Jeg er Laura, 21 år og lykkelig over at være blevet optaget på drømmestudiet, jura, i Aalborg – så pt står den på lejlighedsjagt. Jeg kan se på kommentarerne at jeg da bestemt høret til den yngre del af dine læsere, men det betyder ikke at jeg ikke synes de indlæg er relevante. Jeg bliver virkelig inspireret af dit job og dine rejser (specielt i forbindelse med studie). Jeg elsker at rejse og har også planer om at gøre det i så stort et omfang som økonomien tillader under studiet.

 • Jeg er Ida, lige haft min anden runde fødselsdag her i livet og en på stand-by til sygeplejerske uddannelsen.. Desværre! Så nu skal der rejses og ellers forhåbentligt krydses fingre for at nogen dropper ud 😉 Kæreste med Thor efter 1,5 år og snart bosat i Nord Vest fuld af liv og fest. Holder så meget af din blog, og er flere gange blevet “befippet” over at se dig i virkeligheden, star Struck en hel del 🙂

 • (Prøver igen, blev spist af bloggens spamfilter med web-linket på)

  33 år, Odenseaner og forsat jobsøgende kemiker, hvis nogen påstod at det var hårdt at være specialestuderende, så kan jeg afsløre at være jobsøgende er endnu mere frustrerende, især når man tilhører et område med meget lav arbejdsløshed og afslag følges af: “Vi valgte en med erfaring”.

 • Jeg hedder Mette og er 31 år. Jeg bor i omegnen af Aarhus og er PhD-studerende på Aalborg Universitet.

  For mig er 1 september den bedste dag på året og jeg glæder mig helt vildt til at møde alle de søde nye studerende.

  Jeg er mor til en dreng på 5 år, der har et psykiatrisk handicap, og kone til en mand, der er selvstændig. Jeg føler mig derfor en anelse udspændt til tider, men når jeg ikke har travlt kan jeg godt lide at strikke, ride og dyrke yoga 🙂

 • Jeg er 36, mor til Pix og Nix, jurist på orlov med deponeret advokatbestalling, nu hvor jeg agerer desperate housewife i Guds eget land – og stolt af min kreative, smukke, skarpe og ord-jonglerende svigerinde (ikke mindst når hun sætter min mand lidt på plads…)!

  • Haha – du er skør.. Jeg er også stolt af min seje, kloge, supermom-svigersøs. Ikke mindst når hun sætter min bror lidt på plads;)

 • Det er altså en hyggelig tradition med sådan et indlæg! Og hvor fint også lige at læse lidt mere om dig 🙂
  Her er der sket en del siden sidste år. Vi er kommet hjem fra en rejse, har solgt og nu overdraget lejligheden og i næste uge tager vi afsted endnu engang. Jeg har taget orlov fra etnologi-studiet, og som snart 26-årig stresser jeg egentlig ret lidt over at blive færdig. Jeg har ikke travlt – kun med at komme ud at opleve verden 😉

 • Camilla, 27, tandlæge i Jylland! Jeg begyndte at læse din blog, da du boede i LA.
  Elsker rejser – og dermed rejseindlæg. Mad – og derfor opskrifter. Og gode velskrevne blogs. Nok derfor jeg har hængt ved i så mange år efterhånden!

 • Bum. Der er gået et år…. Og i mit liv er der sket exactly NADA! Enten er jeg kedelig og står i stampe, eller også er det et tegn på at jeg har det godt hvor jeg er ;P

  Kristina. 28 år. Pædagog – pt i Vuggestue (okay, noget der har ændret sig siden sidst er mit syn på mit arbejde! Der ER bare ikke hænder nok. Det skal laves om NU! Ellers skal jeg sgu ikke være pædagog for altid!). Instruktør i Fitness. Kærester med Simon på sjette år og sammen skal vi se hele verdenen!!!! Rejser fylder meget! Shopping næsten lige så meget 😉 God mad, en god bog, familietid og veninder er helt igennem skønne ting <3 Min helt store hobby disse dage er dog neglelak, og min samling ligger på omkring 400 stk :O

 • 29 år (lidt endnu), læge og i gang med min ph.d. Ny single og skal for første gang til at bo alene, så der sker store ting i min “midtlivskrise”. Og så er jeg ved at tage motorcykelkørekort, så sådan en må jeg have en dag 🙂 Mange af mine vågne timer går med at tænke på mad, søde sager, kage og fint tøj. En af fordelene ved at have kastet sig over forskning er, at man kan bruge stiletter, læbestift og neglelak til hverdag – den indre dulle laver piruetter dagligt 🙂

 • Dejlig tradition. 🙂 Jeg er passer vist ret godt i målgruppen for din blog (som jeg har fulgt med i siden før Chapel Hill-dagene! Cray!) og jeg synes også jeg har svaret på dette indlæg et par gange før. 🙂 Jeg er 27 og er halvvejs igennem min phD ved Københavns Universitet, hvor jeg til dagligt forsker i nogle molekyler og mekanismer der er vigtige i hudsygdomme. Når jeg ikke er i laboratoriet, hænger jeg ud med mine veninder, hvor vi oftest spiser lækker mad eller shopper, eller med min familie. Jeg elsker at rejse, og se og opleve nye steder og kulturer og møde nye mennesker.

 • Jeg hedder Tina og er 43 år. Jeg bor på Østerbro. Jeg er gift på 7. år og har en søn på 6 år. Jeg er uddannet Cand. ling. merc. i engelsk og arbejder med varemærker og patenter i et patent- og varemærkefirma. Jeg har fulgt din blog siden jeg var på barsel i 2009 og er vild med den måde du skriver på og dine emner. Håber at du bliver ved lang tid endnu. ?

 • Jeg hedder Alice og er 36 år. Jeg er uddannet folkeskolelærer, men underviser nu i dansk og engelsk på teknisk skole. And loving it. Privat er jeg gift; fejrede 10 års bryllupsdag i sidste måned. Er mor til to piger på (snart) 5 og 8 år. Jeg kan godt li’ tøj, sko og diverse accessories, men nyder også at lave mad, bage og læse bøger og diverse blogs. Jeg har længe læst din blog og kan “huske” dig fra et debatforum, men det er efterhånden nogle år siden 🙂

 • Jeg hedder Stine og er 24 år. Jeg bor og studerer i Aarhus på kandidatuddannelsen i historie og drømmer om at blive gymnasielærer. Jeg er oprindeligt opvokset på et lille landbrug 12 km nordvest fra Randers. Jeg har fulgt din blog i nok 3-4 år, og synes den er en god blanding af mode og hverdagsliv og gør-det-selv-fif, præcist som jeg kan lide en blog 🙂 I dag går mine tanker også til de mange kommende studerende, det er en dejlig tid, som de virkelig bør glæde sig til. God aften, Acie 🙂

 • Jeg er 27 og i gang med specialet i Human Resource Management. Forhåbentlig er det en done deal cirka midt september, hvor fuldtidsarbejdet kalder i en HR-afdeling i et ministerium.
  Vin, rejser og koncerter er nok aller yndlings. Har boet i Australien og Schweiz i cirka 7 måneder ad gangen og overvejer lidt om der skal et lille udlandsophold til igen indenfor de næste par år, omend København nok altid vil være hjem.
  Jeg glæder mig helt og aldeles til at få sat punktum ved den søde studietid og få lov til at kaste mig i arbejdet og rejse meget mere end der har været økonomisk muligt som studerende.

 • Allerførst – tak for en dejlig blog, som jeg nyder at følge. Håber du bliver ved med at elske ord, og bliver ved med at dele med os i maaaaange år endnu ?
  Jeg hedder Karina, og er nok en af alderspræsidenterne af dine følgere….? Jeg er 44 år, og bor i Aarhus. Jeg er gift, og vi har 2 børn. Jeg er sekretær i et stort firma i en rigtig “mandebranche”. Det er så dejlig nemt og rimelig ukompliceret at arb. sammen med så mange mænd. Det passer mig rigtig fint.
  Jeg er selvfølgelig helt vild med mode, og følger meget med i magasiner, blogs og lign. Jeg sætter stor pris på gode oplevelser, som kan være rigtig mange ting for mig, f.eks. masser af tid med børn, familie og venner, dejlig mad, en god koncert, en fodboldkamp, en fed step/aerobic time o.s.v. o.s.v. ?

 • Jeg hedder Mia-Maria, er 27 år, bor med min kæreste, der læser medicin et år endnu. Jeg er selv netop blevet færdig med min uddannelse på Aarhus Universitet, hvor jeg har læst psykologi (phew en omgang med specialet!). Jeg er fast læser, men tror (desværre) at dette er min første kommentar herinde! Undskyld – er ikke den bedste til at kommentere på nogen af de blogs, jeg følger..faktisk er det noget jeg stort set aldrig gør. Også derfor vil jeg benytte lejligheden til at sige tak for en dejlig blog, som jeg følger med stor glæde – hvert eneste indlæg!!

 • Jeg hedder Stine, er 30 år gammel og er født og opvokset i og omkring Århus. Har kun forladt Århus i sammenlagt ca. 15 måneder for at bo, arbejde/studere i Liege (den fransktalende del af Belgien) og Toulouse (sydøst-Frankrig).
  Jeg er kærester med Morten på 7. år. Han er 31, og vi har fødselsdag samme dag 🙂 Sammen har vi 2 katte.
  Jeg er Cand. Ling. Merc. i fransk og international markedskommunikation og PR. De første godt 2 år efter endt uddannelse gik jeg ledig, mens jeg var på kurser, i virksomhedspraktik, i løntilskud og endda i nyttejob. Jeg skrev et hav af ansøgninger uden held. I april vendte heldet, og jeg fik endelig et barselsvikariat – nærmest ved et tilfælde. Held var i hvert fald inde over.
  Nu er jeg eksport koordinator med ansvar for det franske og engelske marked.
  Jeg elsker at skrive og læse. Jeg er beautyjunkie og samler på neglelak.

 • Det er faktisk rigtig sjovt at se lidt om de andre læsere også?. Jeg kommenterer sjældent, hvilket egentlig er lidt øv, da det jo må være meget rart at få lidt retur en gang imellem. Så, her lidt om mig: Jeg er 27 år gammel, og uddannelse er meget snart done deal da jeg aflægger lægeløftet til januar. Jeg bor i Odense med min kæreste igennem flere år, hvor vi sidste år købte en større lejlighed, som vi bruger lidt tid på at renovere. Jeg er glad for god mad og hygge, pæne kjoler, film og gode venner?.

 • Jeg hedder Julie, og jeg er 20 år ung 😉 OG en af de heldige som har modtaget optagelsesbrev i dag! Jeg skal starte på Marketing and Management Communication i Aarhus, og jeg glæder mig til at komme i gang igen, efter jeg har holdt et års sabbatår med alt for meget arbejde og for lidt rejsen rundt i verden… Jeg har faktisk fulgt med længe, helt dengang tilbage til 2010, hvor du og andre bloggere som Emily Salomon var nogle af de få rå 🙂 Der sad jeg på efterskole og tænkte; “Jeg vil være ligesom dem, når jeg bliver voksen”.. Jov jov, bloggere kan være idoler for en teenager 😉 Jeg nyder stadigvæk at følge med, nok endda mere end dengang!

  • Årh du er sød Julie. Og lidt skør. Tror aldrig Ems og jeg er blevet kaldt rå før. Det må jeg fortælle hende 😉

 • Jeg hedder Marie, er 27 år, single og bor i Aarhus. Uddannelsen er en done deal. Blev cand.mag i Æstetik og Kultur før jul, og leder nu med lys og lygte efter mit første rigtige voksenjob. De hænger bare ikke lige på træerne.

  Ellers er jeg inkarneret bloglæser, gavepapirsentusiast og vild med katte.

  Og har fulgt med på bloggen siden 2009’ish tror jeg 🙂

 • Vildt hyggeligt at kunne læse lidt om de andre læsere også 🙂 Christina, 24, bor med min kæreste i Århus og prøver at lokke ham til at vi skal have en lille hund. Arbejder med PR og kommunikation på et bureau og skal til at skrive mit speciale i medievidenskab, som jeg har udskudt et semester. Er vild med boligindretning, blogs, rejser, kage og jakker. Og makeup og andre skønhedsprodukter; man kan altid bruge en ny blush eller en ny læbestift. Og skal altid liiige teste den der serum eller den der læbepomade… For ikke at nævne den evige jagt på den perfekte foundation. Har læst med herinde utroligt længe – nok 5 år. Synes du er meget inspirerende og alligevel dejligt almindelig og nede på jorden. 🙂

  Apropos makeup – vil du ikke lave et indlæg om dine rutiner? Det er altid spændende at lure i andres makeuppung.

  • Hehe – jeg er også en beautyjunkie, men på grund af mit job (i netop verdens største beauty-firma), så har jeg valgt at gøre bloggen beauty-fri. Måske, hvis jeg en dag skifter job, at jeg kan fortælle jer alle mine hemmeligheder, for jeg lover, at man får raget nogle tips&tricks til sig, når man sådan arbejder dér hvor jeg gør:)

 • Jeg hedder Anna. Bor på dejlige Vesterbro, er 21 år gammel og læser dansk på KUA. Jeg skal ikke være gymnasielærer, som man ellers tit forbinder med en danskstuderne. Efter sommerferien skal jeg have tilvalg i Medier & Kultur og det glæder jeg mig meget til! Jeg har endelig været igennem hardcore grammatik og litteraturhistorie, og er nu klar til at arbejde med medier kultur, kommunikation. Jeg drømmer lidt om at lave noget PR, skrive eller være med til at skabe noget i medierne. København er mit ynglingsted, selvom jeg elsker at besøge både kolde og varme steder rundt omkring i verden. Ud over det er jeg positiv og glad, og lever efter “less is more” 🙂 hvilket jeg tit finder inspiration til på din fine blog.

 • Jeg hedder Tanja og er 21 år gammel. Jeg er en af dem, der for præcis et år siden sad med tårer i øjnene hele dagen. Glædestårer ved at være blevet optaget på jurastudiet. Nu skal jeg igang med tredje semester. Jeg kommer fra Kolding, har brugt et sabbat år på at arbejde som barista i Sønderborg, og nu bor jeg med min kæreste i Aarhus.. På andre punkter minder jeg nok også en del om dig – er vild med rejser, god mad, pæne sko og specielt lækre tasker.

 • 19-årig nyudklækket student, der ikke kom ind i år, men det gør skam ingenting, det er nok en del af en større plan 😉

 • Jo, ligner vel nok dig, sådan plus/minus 😉
  Er 28 år, og min uddannelse er en done deal.
  Bor i Stockholm og arbejder i et stort internationalt firma, som de fleste nok også kender 😉

 • Jeg hedder Louise og er 29 år gammel. Eksiljyde, men bor på Nørrebro sammen med min ungdomskæreste, og her flytter jeg ikke fra lige foreløbig. Uddannet cand.it og arbejder til daglig som konsulent i et digitalt bureau, hvor jeg sidder med digital strategi og forretningsudvikling for nogle af landets store virksomheder og offentlige institutioner. Drømmer om sommerhuse og en større lejlighed. Det er hyggeligt at følge med herinde 🙂

 • Jeg tror faktisk også jeg svarede på dette indlæg sidste år, men der sad jeg vist begravet i et speciale, og lidt er der da sket siden. Jeg har nu en kandidat i kommunikation og journalistik, som skal bruges på noget fornuftigt, er 27 år (lidt endnu..), og er netop blevet husejer, hvilket stadig er lidt uvirkeligt, og ikke helt hænger sammen med, at jeg troede, at backpacken skulle luftes igen (man kan vel også leje et hus ud ik?)
  Ellers har jeg en stor trang til boligindretning og DIY projekter og diverse forsøg i køkkenet.

 • Jeg er lige fyldt 19 i sommers, (men er helt sikkert +25 af sind) bor mere eller mindre uofficielt sammen med min kæreste Mads (der sjovt nok også altid går i skjorter) og næste år når jeg engang er blevet student, drømmer jeg om at læse marketing. Gerne i Århus. Og så med en lille lejlighed med altan. Jeg drømmer herre meget om en altan…
  Ellers hænger gymnasiet mig ud af halsen, så jeg bruger det meste af mit engagement i Venstres Ungdom, og ellers Blogger jeg løs på minuit.dk. Og så er jeg selvfølgelig fast læser herinde!

 • Pernille, 28 år gammel, gift med Kristian, eksil jyde med en cand.it i baglommen fra IT-Universitetet i København, solskinsslikkende væsen på min altan på skønne Frederiksberg med stor forkærlighed for hjemme dyrkede blomster og krydderurter og SKO ?

 • Jeg hedder Anita, 25 og gift med Kim – 2 års bryllupsdag om godt en måned. Er sygeplejerske, men pt på barsel – termin imorgen 🙂 så lige nu noget sofabunden og utålmodig.

  Har læst med virkelig længe – hvertfald fra før jeg blev kærester med min mand – det er 5,5 år siden nu. Tiden flyver 😀

 • Jeg er netop rundet de 30 år, bor i Nordsjællandske med min mand og vores søn på et år.. Vi er pt igang med at bygge drømmehuset og kan slet ikke vente på at vi får nøglerne i hånden..
  Til daglig arbejder jeg i landets største virksomhed som PA til en Corporate Vice President – et spændende job der altid sikre mig udvikling og ny viden..
  Jeg er som dig, vild med rejser, god mad, pæne sko og så er jeg vild med din blog 🙂

 • Jeg hedder Charlotte og er 22 år gammel – ung vil du nok mene 😉 Jeg er i dag blevet optaget på KEA hvor jeg skal læse optometri og jeg GLÆDER mig. Har fulgt med på din fine blog i mange år efterhånden. Og det vil jeg blive ved med 🙂

 • Jeg er 24 år gammel, blev gift med A for et år siden og fejrede således rste bryllupsdag i søndags. Vi bor på Christianshavn og har lige fået altan. Til hverdag studerer jeg medicin og starter på
  9. Semester om et par uger – om to år er jeg læge! Der ud over forsker jeg i hjerteklapper og håber det kan blive til en phd senere. Jeg er vild med hverdagen, yoga, grøn mad og rejser.
  Tak for en god blog!

 • Jeg er Simone, 22 (præcis en måned endnu). Jeg blev selv mindet om denne, for mange skæbnesvangre, dag i morges da jeg åbnede facebook og fik at vide, at jeg havde “et minde at se tilbage på idag”, nemlig at jeg får et år siden skrev på fb, at “Jeg får lov at blive jordemoder. Tak metropol”. For mig var både dagen og de efterfølgende dage og måneder, meget vigtige og store, og nu hvor jeg dagligt sætter mine ben på Herlevs fødegang som en del af min første praktik føles det skide rigtigt og helt perfekt for mig.

 • Det er så hyggeligt at læse om, hvad andre laver til daglig 🙂
  Jeg hedder Kristina, og skal til at begynde på mit 9. semester på jurastudiet, hvilket betyder, at jeg meget snart skal ud og slåsse med alle de andre juramennesker om et fuldtidsjob! En smule angtsprovokerende! Jeg flyttede fra Midtjylland til Odense for at studere, og er endt med at komme til at holde rigtig meget af byen – så meget, at jeg gerne vil blive her, når jeg er færdig til næste sommer. Det har nok også noget at gøre med, at min kæreste Mads stadig har nogle år tilbage på hans studie 😉

 • Det som jeg mest identificerer mig som, i disse dage er MOR! Mor til en vanvittig dejlig hvirvelvind af en 2,5 årig dreng, som både kan frustrere mig og få mig til at grine så jeg sprutter!

  Jeg er madnørd, filmfan og afhængig af de sociale medier…

  Jeg er 33 lidt endnu, jeg håber der snart bliver en plads på arbejdsmarkedet til mig, jeg er skarp og vittig – synes jeg selv 😉 og en god ven!

  Jeg elsker at følge med herinde i dit univers, jeg har været fan i mange år og glædes hver gang der kommer et nyt indlæg!

  Tak for en dejlig blog 🙂

  – Maj

 • Jeg tror egentlig også, jeg svarede på dette indlæg sidste år, men når du nu spørger igen 😉
  Mit navn er Nanna, jeg er 24 (25 om lidt og frygter for kanelen…) år gammel og begynder på kandidaten i medicin her til september. Har aldrig været helt sikker i mit valg af uddannelse, nok mest af alt været skide bange for ansvaret, presset og alle de andre ting, der følger med til voksen(og læge-)livet, men efter et klinikophold her i sommerferien følte jeg for første gang rigtigt, at det måske er den rette hylde, jeg er landet på.
  Jeg bor i en lille studenterhybel med min bedste veninde, som jeg har kendt siden børnehaveklassen og drømmer om at flytte i noget større og mere centralt her i Aarhus (eller endnu bedre København, suk), men det bliver ikke foreløbigt, for huslejen her er så svinebillig, at jeg ikke er afhængig af ekstra indkomst ved siden af SU – så det jeg tjener, kan med nogenlunde god samvittighed bruges på shopping og rejser, mine store svagheder!
  Nå, sikke en smøre. Til sidst bare TAK for din jordnære, hyggelige og velskrevne blog, som deler en favoritplads med Rockeren i mit hjerte, fordi I begge skriver så personligt og fint 🙂

 • Det er nemlig skægt – for nogle lægger nemlig en del identitet i deres uddannelse/job/firma. Men ikke mig.

  Jeg er færdiguddannet ergoterapeut fra sidste år, er 24 år og arbejder på en hjerneskade-boenhed på deltid – men synes ærlig talt, synes jeg at det er relativt uvæsenligt, for hvem jeg er. Det er for mig blot et arbejde – bevares det er et spændende felt og jeg synes jeg er god til det, men mere er der ikke i det.
  Næh nej 😀 Jeg vil langt hellere definere mig selv om livsnyder, rødvinsfan, bolig-interesseret, HarryPotter-nørd, dovenlars, friheds-fan eller alt mulig andet, hvis nogen spørger hvem jeg er, end jeg vil tale om min arbejdsmæssige titel.

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 • Jeg hedder Mette og er gift med F og har en datter på 2 år. Arbejder med turisme i Vestjylland. Elsker mad, bøger, mode og især at rejse – hvilket gør at jeg nyder at læse din blog. Sommerferien er tilbragt i sommerhus i Danmark – for selvom jeg elsker at rejse er DK, efter min mening, helt fantastisk om sommeren, også hvis det regner? Jeg prøver ihærdigt at overtale min mand til en tur i Motorhome til Florida og sydstaterne til foråret.

 • Jeg er 23 going 24 in a min, læser BA branding og marketing på TEKO i Herning, starter på syvende og sidste semester i næste uge.
  Jeg er oprindeligt fra Fyn a’ men tog springet og flyttede til “det mørke jylland” da jeg kom ind på drømmestudiet, og den dag i dag er jeg blevet lidt vild med hverdagen i herning. Men drømmer om at skulle bruge min uddannelse i en lidt større by, lad det være Århus eller København 😉 Jeg er vild med din blog og bliver lidt glad hver gang der er et nyt indlæg fra dig på min feed. Tak, kære Acie 🙂

 • Simone, 20 år (i hvert fald 16 dage endnu) og forlovet med Alex. Vi bor sammen i en skøn lejlighed i Aalborg, hvor vi også deler plads med vores frække men dejlige kat, Scott. Jeg læser Informationsvidenskab og kulturformidling på KU på 5. semester (altså når semestret starter igen til september), og drømmer om engang at komme til at arbejde med sociale medier – gerne i kombination med noget med litteratur. Jeg elsker nemlig virkelig litteratur, og bruger rigtig meget af min fritid på at læse 🙂

 • Jeg er Camilla, læser på kandidaten i international virksomhedskommunikation, har boet i Aalborg, Arkansas, og nu Hadsund før den om to uger står på Hong Kong indtil jul i forbindelse med praktikken på mit studie. Jeg er kæreste til Olivier, som bor i de franske alper, og så elsker jeg alt der har med beauty og rejser at gøre (:
  https://cammi.dk

 • Jeg hedder Maiken og er 20 den næste månedstid. Jeg er faktisk en af dem som sidder med sommerfugle i maven og forhåbenligt kan takke ja til drømmestudiet om lidt. Kommer fra den jyske vestkyst men bor i Lyngby, altså én dag mere, hurra for flytte helvede! Jeg er igang med at renovere en Mercedes 609d som (meget) snart skal være et hjem for min kæreste og jeg. Om et års tid regner jeg med at starte en blog om det at bo i et motorhome i Danmark, om renovering osv. 🙂

 • Andrea hér. 43 år gammel. Enlig mor til Frederik på 9. Har været kæreste med T i 3 ½ års tid. Jeg er uddannet cand. merc. og arbejder som international projektleder i marketingafdelingen i én af landets største virksomheder. Har boet 12 år i udlandet (Schweiz, Frankrig og Kenya) og bor nu lidt nord for København med udsigt til skov og marker. Jeg sætter pris på stiletter, is, chokolade, god mad, bøger, magasiner, blogs, puslespil, Rumble, rejser og tøj (især kjoler, nederdele og jakker).

 • Jeg hedder Michelle, er 22 år og lige færdiggjort min bachelor i engelsk og organisationskommunikation på CBS. Ved siden af arbejder jeg på Irma.dks kontor. Sidste år var jeg på udveksling i Paris! Nu prøver jeg lidt at finde ud af, om jeg skal læse videre og som hvad. Jeg er kæreste med Johnni på 22 og så blogger jeg også selv på bymichelle.bloggersdelight.dk 🙂

 • Jeg hedder Mette, 29 år gammel og uddannet journalist med job hos Statsradiofonien, hvor jeg hver dag tager en tur i nyhedshamsterhjulet. Jeg bor i Jylland, min kæreste bor og arbejder på den anden side af Atlanten. Når jeg ikke jobber den, bruger jeg blandt andet min tid på løbetræning, god mad(og helst meget af det) og en engang imellem en lur på sofaen. Og så læser jeg blogs selvfølgelig – hos dig har jeg fulgt med i mange år efterhånden 🙂

  • .. Nu er jeg nødt til at lytte ekstra godt efter næste gang jeg hører nyhederne 🙂

   (og iøvrigt sejt, at have en kæreste der bor og arbejder på den anden side af atlanten – jeg håber, at du grinede af mig, da jeg pev over at Skjorten var i Australien i hele 10 dage, haha…)

 • Jeg er Natalie, en politikinteresseret modejunkie, der har en forkærighed for alt for dyre tasker, at skrive historier og snakke med mennesker. Af den grund har jeg for længst lagt mig fast på en fremtid som journalist, som begynder med studiestart på journalisthøjskolen i Århus fra februar. Jeg er en rigtig københavnertøs, så det bliver sgu svært for mig at undvære min lille hovedstad, men alt for drømmeuddannelsen. Jeg er stræber, har en mening om alt og snakker lidt for meget. Jeg har min egen modeblog, for at få afløb for noget af alt det, der hober sig op indeni mig – og for at dele min modeinteresse med andre.

 • Jeg er Marianne. Gæv nordjyde, meget snart kandidatstuderende og fuldtidshumanist – elsker både ord og mennesker og læser derfor engelsk og dansk med direkte kurs mod at blive gymnasielærer. Måske 😉 i samme ombæring er jeg også guide for glade turister og spejderleder for søde børn.
  Privat er jeg kæreste med en soldat, der om under to uger tager til Afghanistan i et halvt år. Således kan jeg også snarest kalde mig for græsenke; det ord bliver brugt alt for lidt!
  Jeg er fan er velskrevne blogs om livet med bolig, blomster, rejser, garderober, job, kærlighed og mad, og derfor er jeg selvfølgelig fan af dig! 🙂

 • Kirstine, 21 og én af dem der lige har fået bekræftelse på, at jeg er blevet optaget på universitetet. Jeg skal læse international virksomhedskommunikation med engelsk på Aarhus Universitet og glæder mig meget! Jeg har lige haft et sabbatår, hvor jeg har været på to ophold på Ubberup Højskole – dejligt sted! Det var lidt om mig 😉

 • Jeg er 31 og blev færdiguddannet i Innovation og entrepreneurship i vinters og leder desperat efter arbejde (suk), jeg bor lige nu i Valby, men har boet mange forskellige steder efterhånden både i København og så har jeg også boet i Dublin og i Malaga og er meget spændt på at se hvor det næste sted bliver. Jeg er all alone og har hverken kæreste, katte eller børn, men trives nu ganske fint 😉
  Jeg elsker bloglæsning, især af den type med pæne billeder og velskrevne tekster.
  Jeg blogger selv om mad på https://withloveandsugar.dk og hygger mig gevaldigt med det.

  Jeg har fulgt med her i maaange år efterhånden, helt tilbage til LA tiden, hvor misundelsen var kæmpe stor og drømmene endnu større. Jeg nyder stadig at følge med og forestiller mig ikke at det ændrer sig foreløbig.

  KH

  • Hehe – det er sjovt som drømmene nedskaleres til det jævne, som voksenalderen presser sig på, hva?! Gid man kunne være ‘ung, fri og lykkelig’ for evigt..

 • Jeg hedder Caroline og er 31 (og skulle seriøst lige tænke efter, om det var 31 eller 32?). Jeg har en kandidat i forsikringsmatematik fra KU fra dengang, hvor der ikke var snit på, og i dag bor og arbejder jeg i Paris for et stort internationalt forsikringsselskab. Derudover er jeg gift med en musiker og sammen har vi Elvis på 2 år.:) Lige som min mand elsker jeg musik, så det er ingen overraskelse, at vores søns første ord var “guitar”.

  Efter jeg er flyttet til Paris, er det gået op for mig, hvor meget jeg elsker København og i særdeleshed Vesterbro, så vi kommer helt sikkert tilbage engang. Men indtil videre er Paris også et ret udmærket eventyr, som jeg i øvrigt blogger om her: https://tordenmor.dk

  • Går ud fra at du mener hvorfor? Pga. mit job, ja. Jeg blev rekrutteret over Linked In. Meget syret oplevelse at gå i ring i Enghave Parken med en sovende unge i barnevognen under min barsel og tale med en recruiter om at flytte til Paris – men jeg er så glad for, at vi gjorde det! At bo et kvarters gang fra Eiffeltårnet er altså ikke dårligt.:)

 • Stine, 33 og handelsfaglærer. Har haft base i KBH under studietiden, som efterhånden er 7 år siden, men nu bosat i udkantsdanmark på en lille ø. Elsker at læse blogs og drømmer om at udskifte lejligheden med en lille hus med have og græs! 🙂

 • Salli. Lige blevet 30. Cand. Scient i noget med mad. Arbejder i en af landets 10 største virksomheder som Business Development Manager. Kæreste med M. Bor stadig i en lille lejelejlighed, men søger efter det helt rigtige. Elsker selvsagt mad, mode og vin på en hverdag. Og så elsker jeg de velskrevne blogs, heriblandt din. Tak for overspringshandlingen – back to work /S.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top