Du læser nu
OUTFIT – doven weekend i ny strik..

OUTFIT – doven weekend i ny strik..

OUTFIT - doven weekend i ny strik..

Det er næsten en slags ironisk, at i dét sekund jeg erkender, at sommeren i år var en fuser, holder op med at gå og tænke “liiiiiiige om lidt…” og accepterer at sweater-indkøb by now er helt legitime og, faktisk, fornuftige, så… well.. så begynder solen at skinne. Jeg har brugt søndagen på at sidde på Sønder Boulevard og spise hønsesalat og drikke myntelemonade. Efterfulgt af en lakridsis fra Siciliansk Is i Skydebanegade og en tur på Skydebanelegepladsen. Jeg var sammen med en lille størrelse, kan I nok regne ud. Og en lille størrelses forældre, bevares.

 

Og til dét havde jeg fundet hele to garderobe-sager frem, som jeg endnu ikke har fået vist jer. en sort flæsenederdel fra Sparkz (ja tænk engang – sidste gang jeg købte noget i Sparkz var et par hvide jeans som 17årig..) og en ny sweater fra Magasin, som meget vel kan være en ny favorit-model. Ihvertfald er jeg allerede blevet så glad for denne grå sag, at jeg fluks slog til, da jeg så selv samme model i navy og cremefarvet være på tilbud til 150kr pr styk. Jeg forestiller mig, at de vil være p.e.r.f.e.k.t.e. til et par slacks på kontoret – normalt ville jeg skrive “når vejret bliver lidt kølligere”, men ny kontor-bygning er udstyret med særdeles effektivt klima-anlæg, så uld er helt på sin plads, selvom kalenderen melder “sommer”. I finder min nye sweater hos Magasin lige her (adlink).

 

Ooog – iøvrigt tak for alle jeres hyggelige ord til forrige indlæg. Jeg har læst med løbende, og vil nu sætte mig til at svare, de af jer, der har spurgt om noget, der skal svares på:) Jeg elsker, at ‘møde’ jer – det er rarere end I aner, at få en fornemmelse for jer på den anden side. Og også på det der med, at det ikke er helt forkert at vi ligner hinanden – jeg synes, naturligvis, at I virker ret seje;)

 

OUTFIT - doven weekend i ny strik..

 

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top