Du læser nu
CRAVING – cut me some slacks..

CRAVING – cut me some slacks..

CRAVING - cut me some slacks..
Se lige mig, lave ordspillende overskrifter, hva’!? 😉 Jeg har et par slacks, der redder mine workwear-outfits gang på gang (se dem her). De har dog én fundemental fejl; de er egentlig ikke lavet til at være ankeltkorte, men bliver det.. ish.. på (lange) mig.. Egentlig bliver de nok bare mest for korte på den kiksede måde, hvis ikke jeg gør som på billederne og lige hiver dem op – det er en kortvarig løsning, for de falder jo hurtigt ned til deres naturlige længde igen. Derfor har jeg besluttet, at jeg må finde de perfekte slacks. Kravlisten er forfattet; de skal være i ankellængde, de skal ikke være stretchy og de skal gerne sidde sådan lidt casually løst. Lidt som på billederne. Jeg troede, at jeg havde fundet det perfekte par fra Monki, men må alligevel erkende, at kvaliteten er for tarvelig (.. hvad forventer man også til 200kr!?). Derudover bugner udvalget jo, men jeg har svært ved at navigere – hvor finde man de bedste?! Jeg synes de allesammen ser mægtigt pæne ud på modelbenene, men de par jeg har ramt i virkelighedens verden har ikke haft samme skødeløse lækkerhed over sig. Har I mon nogen gode bud? Har I fundet de perfekte et sted derude? Tip modtages med kyshånd!

 Kommentarer (21)
 • Jeg kaster lige Banana Replic i spil (og Gap for den sags skyld også…). Men især BP. Har samme “korte-ish” problem som dig, og BP laver nemlig regular og long modeller. Og så laver de også ofte en vintermodel med lidt uld i. Love it. De er lidt dyrere, men tilgengæld er det kval – og de kommer ofte også på sale online, hvor de kommer ned i 40EUR, og det er til at holde ud! Og når nu du alligevel er i US (eller Paris) med jævne mellemrum, så kig.

 • Jeg har et par med sådan lidt en kryds-front og ankelkorte fra Zara (godt nok i sort poly) som er online nu, snittet fungerer ret fint på mig. Du ved så man kan være helt og aldeles corporate, men alligevel lidt henslængt lækker bilder jeg mig ind 😉
  Kram!

  • Ja de er fine – det er dem jeg også har brugt på collagen:) Du må lige skrive om de er gode når de kommer hjem – jeg synes det er let at finde nogen der sidder sygt pænt på en modella i en webshop, mens virkeligheden er langt mindre barmhjertig..

  • Ja de er fine – det er dem jeg også har brugt på collagen:) Du må lige skrive om de er gode når de kommer hjem – jeg synes det er let at finde nogen der sidder sygt pænt på en modella i en webshop, mens virkeligheden er langt mindre barmhjertig..

 • Tilslutter mig Nete, tjek imperial bukserne ud fra Voigt på Østerbrogade. Tjek evt hendes Facebook side ud ?

 • Jeg har et par fra YAS, som kan købes i Vero Moda, og der er elastik i taljen, hvilket jeg synes er fantastisk!

  • Ja, elastik er virkelig rart! JEg har fundet ud af, at jeg gerne vil have elastik i ryggen, men ‘almindelig’ linning fortil – jeg tænker, at det er lettest så at kunne lave et tug med herreskjorten etc 🙂

  • Det er der også i denne model, helt perfekt 🙂 De koster også kun 299, så vidt jeg husker.

 • Jeg har et par af mærket imperial. Købt i Voigt på Østerbrogade. Seriøst gode bukser – fåes vist både i navy og sort. Sidder godt og holder faconen.

 • VERO MODA har en model i butikkerne nu, der hedder VMzyon ancle pant.
  Dem har jeg selv og de er ret perfekte, synes jeg 🙂
  De er desværre ikke online.

  • Jeg gik på jagt efter disse i den lokale VM i frokostpausen, men uden held. Købte istedet et andet par med hjem, der så utroligt lovende ud på bøjlen. Hjemme foran spejlet var de alt for stramme på låret og alt for løse på maven (medmindre jeg trak dem op under brysterne, hvilket self også kunne være en mulighed, hvis man er interesseret i dét look..)

 • Jeg har for nylig erhvervet mig et par i navy fra Ralph Lauren – det er et hit hos mig! Dog måske købt en størrelse for stor. Men godt fit og view til anklen ?

 • zara basic! Der har jeg selv fundet en model jeg har købt flere år i træk, men små ændringer i designet. De fås i marineblå og navy – og selvfølgelig i sort som mine er i. De har bindebånd og elastisk talje. Båndet har jeg hevet ud får et lidt mere ‘stramt’ look og de er baggy på den der elegante måde, som giver liiiidt kant og udfordring til det klassiske suit (også kendt som ‘konenumsen’) som jeg altså ofte synes at havne i med en fyldig popo! Jeg ser gerne nærmere efter detaljer, hvis du føler dig fristet! //Maria

 • Jeg arbejder i en virksomhed, hvor næsten alle kolleger er mænd i jakkesæt, så jeg har dyrket slacks i et par år, og vil helt klart anbefale en tur i Cos, her har jeg fundet både stretchy og ikke-stretchy, der plejer at være slacks i forskellige fit samt både i grå, sort, navy osv. I øvrigt er den nye Cos i Frederiksberg Centrer super lækker og på ingen måde så pakket med mennesker som den på Strøget!
  God jagt.

  • COS er et godt bud! Jeg må forbi Frederiksberg Centret – efter jeg fik stjålet min pung i COS på Strøget har jeg ikke rigtigt orket den forretning:S

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top