Du læser nu
BOLIG – 5 boligønsker lige nu..

BOLIG – 5 boligønsker lige nu..

BOLIG - 5 boligønsker lige nu..

At få nyt køkken, som nu er en del af en helt åben planløsning så køkken, spiseplads og stue nu flyder ud i ét,  føles lidt (.. lidt) som at få helt ny lejlighed, og jeg har lyst til at vende det hele på hovedet og indrette på ny. Don’t tell Skjorten. Første step er besøg af en gulvmand i næste uge, der skal hjælpe os med at finde en god løsning til opfriskning og (forhåbentligt) lysning af vores eksisterende ubehandlede trægulve (det rene vandvid – ubehandlet trægulv, også i køkkenet.. don’t even get me started)… Men når gulvene er fikset, så drømmer jeg om at lave om. Det ændrer jo en hel del i rummet at ændre fra mørke gulve til lyse gulve. Pludselig kan man tillade sig, at have lidt mørkere kontrastmøbler (.. eller et kongeblåt tæppe endda), istedet for at bruge samtlige møbler til at forsøge at lysne.

Nu har jeg jo følledag på fredag (.. fik hun let og elegant flettet ind i samtalen), og flere af disse ting står på ønskelisten. Lampen har jeg snakket om før, gulvtæppet har jeg allerede (men i den sort/hvide-variant) og marmorbordet fra Ox Denmarq er pretty perfect imo. Plakaten fra Just Spotted giver lidt farve på væggen, er mægtigt on trend og let at skifte ud, når man bliver træt af printet. Og så er der det grå æg i cashmere – jeg siger til mig selv, at nu har jeg købt Chanel-tasken (..-erne), og så kan jeg jo passende begynde at spare sammen til de store møbelklassikere. It might take a while, men imens kan man jo drømme;)

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top