OUTFIT - idag er det min følle! - Acie

OUTFIT – idag er det min følle!

OUTFIT - idag er det min følle!

Wuhuuu! Idag er det min følle. 29 år gammel bliver jeg. Det ser voksent ud på skrift. I virkeligheden føles det ikke ret meget anderledes end 24. Eller 22, for that matter. Igår fejrede jeg lillefølleaften på Foderbrættet med favoritmennesker, hotdogs og bobler. En vindende kombination. Jeg fik endda gaver. Præmaturt. Lucky me. Jeg sportede bare skuldre i ny selvgjort kjole – den egner sig nok bedst til stranden, egentlig. Men jeg blev grebet af stemningen, så på kom den. Jeg kan så godt lidt bare skuldre.

 

Og idag skulle det blive årets måske flotteste dag, Pix&Nix lander fra New York og i aften skal jeg fejres i forstæderne – med små kram, bare tæer i græsset og grillmad i mit barndomshjem. Kan I forestille jer en bedre følle? Jeg kan ikke.. Det kan jeg virkelig ikke. Og når nu jeg basker rundt i ren føllelykke, så håber jeg også, at I får en god dag derude. Med sol på næsen og måske lidt rosé i glasset. Det er jo fredag. Og sommer. Det hører sig til;)

 

13 kommentarer

 • Stort tillykke med fødselsdagen, søde Acie. 29 – så er det jo lige før du efterhånden kan kalde dig voksen. Vildt!

  Det lyder som en helt perfekt dag. Her virker vejret temmelig gråt, men jeg håber det holder helt perfekt, der hvor du skal fejres, så dagen bliver helt perfekt 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Kæreste Acie,

  Du skal have et KÆMPESTORT tillykke her på vores fælles fødselsdag! 😀 Din dag lyder fantastisk, og jeg er sikker på, at min også bliver det 😉

  De allerstørste fødselsdagshilsner herfra(På 7-8. år, må det vel blive?!)

 • Tillykke med følledagen, søde Acie ?? Det lyder som en fantastisk dag du går i møde. Må den blive ligesom du ønsker det og nyde sommeren i fulde drag 🙂

  • Det var den bedste dag – fyldt med små kyssere og krammere. Hvad mere kan man ønske sig!? 🙂

 • Hip hurra og stort tillykke med dagen! 🙂 Det lyder som den bedst tænkelige måde at blive fejret på 🙂

 • Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen! Sikke nogle dejlige, dejlige fødselsdagsplaner – nyd det hele i fulde drag og mere til! Tak for solskinsopdatering og glæde fra morgenstunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top