Du læser nu
OUTFIT – idag er det min følle!

OUTFIT – idag er det min følle!

OUTFIT - idag er det min følle!

Wuhuuu! Idag er det min følle. 29 år gammel bliver jeg. Det ser voksent ud på skrift. I virkeligheden føles det ikke ret meget anderledes end 24. Eller 22, for that matter. Igår fejrede jeg lillefølleaften på Foderbrættet med favoritmennesker, hotdogs og bobler. En vindende kombination. Jeg fik endda gaver. Præmaturt. Lucky me. Jeg sportede bare skuldre i ny selvgjort kjole – den egner sig nok bedst til stranden, egentlig. Men jeg blev grebet af stemningen, så på kom den. Jeg kan så godt lidt bare skuldre.

 

Og idag skulle det blive årets måske flotteste dag, Pix&Nix lander fra New York og i aften skal jeg fejres i forstæderne – med små kram, bare tæer i græsset og grillmad i mit barndomshjem. Kan I forestille jer en bedre følle? Jeg kan ikke.. Det kan jeg virkelig ikke. Og når nu jeg basker rundt i ren føllelykke, så håber jeg også, at I får en god dag derude. Med sol på næsen og måske lidt rosé i glasset. Det er jo fredag. Og sommer. Det hører sig til;)

 

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top