Du læser nu
REJSER – om at pakke til 3 uger..

REJSER – om at pakke til 3 uger..

REJSER - om at pakke til 3 uger..

Som sædvanlig har jeg lavet en særdeles visuel pakkeliste, for at hjælpe med pakningen til vores forestående ferie. 3 ugers roadtrip i Californien, krydret med nogle dage i New York. Ferie-garderoben skal virkelig kunne klare lidt af hvert, med det program vi har strikket sammen. Som sædvanlig har jeg bygget min liste op om basics – t-shirts, skjorter, nederdele og kjoler der kan anvendes dag og aften, afhængig af accessories. Jeg har ikke nogen heels med, men tilgengæld flade sandaler der fylder mindre, men som godt kan gå til en LBD og en night on the town. Udover basis-sagerne, har jeg taget min kimono med og et par flowy palazzo pants med palmeprint, som jeg tænker vil være perfekte til fx Palm Springs;) Og ud over dét jeg har vist her, så skal jeg self have en masse undertøj, sneakers-sokker, basistoppe og bikini med.

 

Jeg tror egentlig ikke at jeg kommer til at tage jeans med alligevel, og skærer også strikken ned til en enkelt.. Afhængig af pladsen – det var egentlig også ligeså meget et godt rejseoutfit; jeans og strik – der bliver altid så forbandet koldt på de lange flyvninger. Tilgengæld kunne jeg godt forestille mig at tage et par ekstra sneakers med, for det bliver nok det primære fodtøj. Jo, pakningen er der styr på – nu skal det bare blive næste lørdag, så vi kan komme afsted!

 

 Kommentarer (10)
 • Iiij, hvor jeg glæder mig til at følge med! Jeg fatter ikke helt hvordan mit hoved kan tillade sig at drømme om amerikansk roadtrip og være lidt misundelig på både dig og Rockeren for jeres tur, når vi rent faktisk selv er på eventyr pt. og sidder i Rusland. Men altså, jeg er sgu lidt misundelig 😉 Selvom Rusland også er en oplevelse!

 • Jeg flyver til San Fran i morgen tidlig til 17 dages roadtrip, så tak for et meget relevant indlæg! Jeg pakker et par tynde merino cardigans og merino tørklæde i stedet for sweaters til kolde morgener og steder med lidt for meget aircon… Og så satser jeg på at købe sneakers undervejs ?
  Ellers er vi vist meget enige (du fik i hvert fald lige overbevist mig om at jeg godt kan lade hælene blive hjemme, bortset fra et par sandaler med kilehæl som er nemme at gå i ?)

 • Lyder så dejligt med roadtrip. Jeg bor pt lige nord for San Fran, i Tiburon, hvor jeg har boet det sidste år og flytter hjem til Danmark igen juni 2016. Love love love Cali. Har selv lige været afsted 3 uger med mine søskende på roadtrip, på en tur der har MEGET lignende itinerary som jeres tur. Og jeg kan kun sige, glæd jer!!! Simpelthen fantastisk. I forhold til pakkeliste vil jeg dog tilføje, at det blive SÅ varmt. Helt skørt varmt. Vi var afsted i slutningen af juni/start juli, og det var så varmt alle steder, så kan kun forestille mig hvor varmt det må være nu ? – bortset fra måske lige San Fran, der jo nærmest altid er chilly.
  En anden ting er at jeg virkelig anbefaler at slå vejen forbi Zion National Park, som er åh så fantastisk. Har været der to gange allerede og wow – det er uvirkeligt. Favorite national park.
  Men anyway, ønsker jer en virkelig god tur!!!

 • Jeg har også lige været afsted på tre ugers road trip i USA 🙂

  Nogle hoteller – især business-hoteller – har vaskemaskiner og tørretumbler, og der nåede vi at sætte et par vaske over selv om vi kun var der en enkelt overnatning – det var tiltrængt! Hr. kæreste er nemlig sådan en upraktisk type, der ikke har undertøj til tre uger. Tsk, tsk! Og sjovt med de dér palmebukser – jeg havde også et par palme-palazzoer med, som jeg rigtig forestillede mig, at jeg skulle worke i Key West, men hr. kæreste syntes, de var så tudegrimme, at han kategorisk nægtede at blive set med mig, hvis jeg iførte mig dem. Så de blev i kufferten. Suk!

  Rigtig go’ tur – glæder mig til at følge med fra sidelinjen 🙂

  /Maria – modemedmere.dk

  • Ja, vi satser også på at ramme et par vaskemaskiner undervejs – 22 par underdrenge er altså ret meget. Ihvertfald mere end jeg kan præstere, haha 🙂

   Og tak, du er sød. Jeg glæder mig SÅ meget til at kommer afsted:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top