Du læser nu
OPSKRIFT – pimp din hotdog med hjemmeristede løg..

OPSKRIFT – pimp din hotdog med hjemmeristede løg..

OPSKRIFT - pimp din hotdog med hjemmeristede løg..

Jeg har i flere år forsøgt at perfektere burgeren. Både i form af små sliders, men også i dens helt klassiske form. Lige fra den perfekte bløde briochebolle til kødets fedtprocent og den hjemmegjorte agurkesalat. Og det er ikke fordi, at jeg mener, at jeg er kommet rigtigt i mål. Jeg forestiller mig, at det er lidt som at forsøge at finde den hellige gral – med det tvist, at mine smagsløg synes at være i flux. Så for adspredelsens skyld, har vi også brugt sommeren på at finpudse hotter-opskriften. Også her har jeg forsøgt mig med hjemmebagte brød, en bred vifte af pøller og diverse toppings. Det er endnu for tidligt, at komme med nogle meget håndfaste recommendations (udover at gå i Løgismøse og gå ombord i deres hotter-pose; heldigvis åbner de igen efter sommer-renovering på onsdag…) udover, at hjemmeristede løg er et absolut must, og selvom det ikke er rocket science at lave, så tænker jeg, at det er sådan noget man ikke nødvendigvis lige ved hvordan man laver, fordi man – rent ud sagt – aldrig har overvejet det… Opskriften kan I derfor finde liiige her:)

 

Opskrift – Hjemmeristede løg

  • 4-5 skalotteløg
  • Lidt mel
  • Neutral olie

Snit løgne meget fint – evt med et mandolinjern; det har jeg selv erfaret er det letteste. Vend dem forsigtigt i en smule mel (hvede, majs, spelt – whatever man nu har det bedst med) og fritér dem i en gryde. Pas på at olien ikke er for varm – så bliver de helt sorte og bitre. De skal have ca 5 minutter og være svagt gyldne når de tages op af olien; de får lidt mere farve, når de er kommet op og køler ned.

 

OPSKRIFT - pimp din hotdog med hjemmeristede løg..

 

OPSKRIFT - pimp din hotdog med hjemmeristede løg..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top