Du læser nu
LOS ANGELES – eggs benedict og pæn udsigt..

LOS ANGELES – eggs benedict og pæn udsigt..

LOS ANGELES - eggs benedict og pæn udsigt..

Doven søndag i Los Angeles – vi brugte dagen på at vågne, lande og chille rundt. Var forbi Joan’s On Third (en Los Angeles-favorit) og spise morgenmad. Eggs benedict, kaffe og en lemonade, tak. Fik styr på vores amerikanske simkorts og købte ekstra SD-kort. Den slags praktiske ting. Kørte ud til Brentwood, hvor jeg pegede på mit gamle hus (skørt at være tilbage 5 år senere) og så ud over vandet på Ocean Drive… Hentede spicy shrimp inari (yum, yum, yum) fra min gamle Whole Foods og kørte op i bjergene via Mulholland. Hele vejen fra 405’eren til 101’eren, men det obligatoriske stop ved udsigtspunktet undervejs.. For de mest breathtaking views over Los Angeles, skal man stille GPS’en til 7036 Mulholland Drive (Hollywood Bowl overlook). Idag forlader vi LA (for now – we’ll be back) og kører nordpå af Highway 1 – men først morgenmadsstop på Urth Cafe i Beverly Hills..

LOS ANGELES - eggs benedict og pæn udsigt..

 

LOS ANGELES - eggs benedict og pæn udsigt..

 Kommentarer (3)
  • Shit! Med dét indlæg røg jeg direkte på Momondo for at søge på flybilletter til Cali! Kan mærke det bliver farligt at følge din blog de næste 3 uger! 🙂

  • Hey, hvor ser det bare lækkert ud! Hvad gør I med simkort? Jeg skal selv rejse tre måneder rundt i USA, og vil gerne have et amerikansk simkort så jeg kan bruge min data und so weiter – kunne godt bruge lidt tips! 🙂
    Hav en fantastisk tur 🙂

    Kh Karoline

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top