Du læser nu
MALIBU – striber, denim og hat..

MALIBU – striber, denim og hat..

MALIBU - striber, denim og hat..

Jeg har taget 475 billeder allerede.. Jeg har ingen idé om, hvordan jeg nogensinde skal komme igennem alle dem, og jeg er allerede håbløst bagud – efter en tur på af Pacific Coast Highway, et stop i Solvang og en overnatning i Pacific Grove landede vi igår formiddag i San Francisco. Vi har allerede gået byen tynd, kørt over Golden Gate og spist krabbe på Pier39.. Alle turist-tingene, med andre ord. Dagen idag bruger vi i lidt lavere tempo… God morgenmad, noget shopping og måske noget chill i Dolores Park!?

 

Anyways – billederne hér er fra i mandags, hvor vi dyppede tæerne i Stillehavet ude ved Malibu. Vi regner med at vi skal ud og bade for alvor, når vi kommer tilbage til LA om et par uger, men fristelsen var for stor, da vi kørte afsted af 1’eren, så et stop måtte til:)

Jeg kæmper iøvrigt med lidt dårlige internet-forbindelser (.. som det sig hør og bør, når man er på eventyr;)), så husk at følge med på Instagram eller Snapchat, hvor jeg er lidt bedre til at få opdateret; I kan finde mig som @acieagurk begge steder:)

MALIBU - striber, denim og hat..

 

MALIBU - striber, denim og hat..

 

MALIBU - striber, denim og hat..

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top