Du læser nu
SAN FRANCISCO – Golden Gate og lidt til..

SAN FRANCISCO – Golden Gate og lidt til..

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

Efter et par gode dage i San Francisco er vi nu på vej videre til Yosemite, og dette indlæg forfattes fra passagersiden, mens vi skærer gennem varme, gyldne, bløde bakker.. Det er fedt, at have Skjorten med på tur, for han får mig til at se mange ting med nye, friske og begejstrede øjne, selvom jeg jo har været en del i Cali tidligere. Således er mit ellers lidt ligegyldige forhold til San Francisco også blevet væsentligt forbedret i løbet af de sidste par dage. Vi har spist god mad (en hel krabbe, blandt andet.. Som man skal og bør, når man er i SF..), masser af garlic fries og igår aftes blev det til sushi og cocktails, inden vi for alvor kører in land og jeg lidt forventer, at komme til at leve af diner food.

 

Iøvrigt hyggeligt, at så mange af jer, har joinet mig på Snapchat – jeg er relativt ny på snappen, så jeg lærer stadig;) Hvis I er flere, der vil lege med, så er jeg at finde på @acieagurk 🙂

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 

SAN FRANCISCO - Golden Gate og lidt til..

 Kommentarer (4)
  • Skønne, skønne billeder, Acie, og jeg nyder at læse om dine USA-oplevelser. Selv har jeg kun været i Florida to gange, men jeg drømmer om at opleve meget, meget mere af USA 🙂

  • Dejlige billeder!

    Jeg har endnu kun været på østkysten, så det er inspirerende at se den anden ende af det store land 🙂 Har dog ikke US cravings endnu, mangler alt for meget i asien og afrika på min bucket list, til at overveje det på nuværende tidspunkt.

  • Ih, hvor er det fint! Her længes vi begge lidt efter USA. Mest fordi A er syg og vi derfor endnu ikke har set noget af Moskva =/ Og det giver os lyst til at tage til noget vi kender, til noget med en bil, hvor vi bare kan køre drive-in for at få aftensmad og ikke skal oversætte fra russisk til dansk og forsøge os frem med mærkelig ord og fagter 😛 Sådan noget sygdom kan lidt godt tage eventyrlysten ud af en – jeg synes bare lige det er lidt for tidligt 😉 Forhåbentlig er vi back on track snart! Jeg glæder mig i øvrigt til at se billeder fra Yosemite!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top