Du læser nu
YOSEMITE – en billedestorm..

YOSEMITE – en billedestorm..

YOSEMITE - en billedestorm..

OK – jeg lover, at dette indlæg fremover skal udgøre referenceramme for det absolutte max, hvad angår antallet af naturbileder i ét post. Yosemite er bare så smuk, at det er meget svær at koge ned til et anstændigt antal billdeder, så derfor denne billedestorm.. Vi var begge to blown away af den smukke natur og kameraet glødede mens vi sagde ‘iiihhh’ og ‘ååååh’ til hinanden. Jeg har været i Yosemite før, men det er mange år siden (.. som i +20 år siden), og jeg havde derfor ikke så mange forventninger, udover det man kan læse sig til i vores Lonely Planet ‘California’-bog.. Det er klart et sted man godt kan bruge nogle dage – ikke mindst, hvis man har mod på at bo i telt og tage på nogle lidt længere hikes. Vi holdt os til en kortere hike, for tiden var ikke til en af de lange, men det har vi skrevet på listen til ‘.. når vi kommer tilbage’.

 

Vi endte med at køre tværs over hele parken – ca 100 miles af små snørklede bjergveje, der afslører nye breathtaking views for hvert sving. Det er en ret fantastisk tur, som klart kan anbefales, hvis man nogensinde er på de kanter:) Jeg prøvede at fange det så godt jeg kunne på billeder, men det er klart, at det er den slags, der skal opleves – anyways; jeg vil lade billeerne tale for sig selv. Håber I lidt får et feel af den smukke natur gennem skærmen:)

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 

YOSEMITE - en billedestorm..

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top