Du læser nu
ROADTRIP – bare fortsæt lige ud..

ROADTRIP – bare fortsæt lige ud..

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

På vores tur gennem ørkenen fra Yosemite til Las Vegas, med stop i Death Valley undervejs blev der kørt en del lige ud… Præcis som man ser det på film. Ligeud så langt øjet rækker. En del af mig, kunne ikke lade være med at tænke en enkelt bekymret tanke, som telefonerne meldte ‘NO SERVICE’ og temperaturen sneg sig op over 45 grader. Man har ikke ligefrem lyst til at få motorstop lige på de kanter – Skjorten beroligede mig, mindede mig om at bilen er helt ny og at den sagtens kunne klare den strabadserende tur. Han havde selvfølgelig ret. But still…

 

Vi mangler stadig at se lidt kaktusser og den slags, men det kommer nok;) I morgen ruller vi videre til Grand Canyon og forlader neonlyset i Las Vegas til fordel for lidt mere fred, ro og flot natur. Vi endte faktisk med at booke en ekstra nat i Vegas, end vi først havde planlagt; her er mere rart end jeg lige huskede.. Men det kan jeg jo vende tilbage til – nu skal den sidste dag i syndens by udnyttes!

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..
ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 

ROADTRIP - bare fortsæt lige ud..

 Kommentarer (2)
  • Åh, savner mig helt tilbage! Var selv på roadtrip i USA for nogle år tilbage (San Francisco, Yosemite, Death Valley, Las Vegas, Los Angeles) og savner det så ufatteligt meget! Det var så hyggeligt! Er helt misundelig:-D<3

  • Ja, det er ret spøjst det der med at man så lige kører 10 km lige ud.

    Det der kom lidt bag på mig ved vores Cali road trip var, hvor øde og hvor få mennesker der var på PCH især omkring Big Sur (men jeg havde også den tætpakkede franske riviera i tankerne da jeg forestillede mig PCH – det er mildest talt noget andet! :-))

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top