Du læser nu
LAS VEGAS – 72 timer i Sin City..

LAS VEGAS – 72 timer i Sin City..

LAS VEGAS - 72 timer i Sin City..

Ahhh – Vegas! Du er langt mindre irriterende end jeg egentlig huskede. Muligvis, fordi jeg igen har fået mulighed for at opleve dig gennem nye, friske (og begejstrede) øjne via Skjorten. Jeg var selv 5 år gammel første gang jeg var i Vegas og har efterfølgende været her en del gange – senest i 2010, hvor jeg fejrede juleaften med en slot machine;)

 

Rockeren kom til byen igår aftes, så vi havde self planlagt at gå ud og spise… Efter flere dage i telt (.. de er lidt skøre, synes jeg;)) var de ret klar på dinner, drinks og lidt gambling.. “Hvad har I så lavet?”, spurgte de nysgerrigt til vores 3 dage i Vegas.. Et meget sværere spørgsmål at svare på end man lige skulle tro. Det rigtige svar er nok, at vi har holdt ferie. Sådan. Ferie-ferie. Sovet længe, spist god mad, ligget ved poolen, shoppet, tusset lidt rundt og – naturligvis – spillet lidt på kasinoet (.. ikke meget.. men altså.. when in Rome, right!?). Jeg har ikke taget et eneste billede med mit rigtige kamera (… now that’s first..) og da jeg bladrede igennem billederne på min telefon, afslørede de samme konklusion – mad, pool, tullen rundt.. Så dét får I serveret her. Noget af det har I måske set på instagram (@acieagurk), men i sin helhed udgør de nu et ret fint billede af hvordan jeg har brugt 72 timer i Vegas…

 

Nårh ja – og så lige et par ord om min bikini. Det var egentlig ikke et billede, der var tiltænkt offentlig skue, men her får I det alligevel, for jeg er så glad for min girly two-piece fra Kortni Jeane at jeg netop har bestilt mere. Og måske I er nogen, der ligesom mig, har forsøgt at finde den perfekte bikini, der ikke får én til at ligne en indsnøret skinke (ja, string-bikinis – det er jer jeg snakker om). Jeg skrev meget mere om Kortni Jeane, da jeg bestilte – indlægget finder I her. LAS VEGAS - 72 timer i Sin City..

 

LAS VEGAS - 72 timer i Sin City..

 

LAS VEGAS - 72 timer i Sin City..

 

LAS VEGAS - 72 timer i Sin City..

 Kommentarer (11)
 • Skøn bikini, den klæder dig virkelig!

  Har selv kigget på én, men er lidt i tvivl om størrelserne på toppene – bruger normalt 75E, så er lidt i tvivl om, om medium er for lille til at brysterne kan være der og om large bliver for løs. Er der bøjler i eller hvordan ?

  Og btw, dejligt at følge jeres ferie i CA og omegn, billederne er super!

 • Sikke en skøn bikini! Jeg har selv været i tvivl om hvad jeg skulle vælge i år, da jeg ikke syntes min mor krop egner sig til bikini. Min mand sagde pjat med dig – i USA er du alligevel en tynd cigar;-) det har han jo nok ret i – hehe.
  Forsat god tur.

 • Meget fin bikini!

  Jeg var heller ikke så meget for Las Vegas: Jeg kastede op lige da vi ankom sent om aftenen og da vi så skulle have morgenmad næste dag (og jeg var hundesulten) fik jeg serveret et Egg Benedics med PANERET æg! Det var ikke lige hvad jeg havde forestillet mig!

  Men jeg tænker også, at Europa må have svært ved at konkurrere med Vegas. Her er Paris’, Venedigs og Roms top attraktioner jo lige ved siden af hinanden i pragtfuldt vejr – og uden de sure europæer og de lange afstande 🙂

 • Hvor ser det bare fantastisk ud og du ser skøn ud i din fine bikini! Ved du hvad man skal give i fragt og blev den taget i tolden? synes ikke at jeg kunne finde fragtpriser derinde.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top