Du læser nu
OUTFIT – Designers Remix kjole..

OUTFIT – Designers Remix kjole..

OUTFIT - Designers Remix kjole..

Et par uger inden vi tog afsted slog jeg til på den her kjole fra Designers Remix – jeg er lidt en sucker for all things off shoulder, så da den her sag hang og smilede på en bøjle var jeg ikke sen til at slå til. Modellen hedder ‘Lina’ og fås både i helt hvid og i den version jeg har, som er hvid med lyseblå striber. Jeg kunne godt være fristet af den hvide også (.. fordi jeg er en repeat offender by nature) 😉 Den blåstribede kan I finde hos Magasin her (adlink). 

 

Billederne er iøvrigt taget midt ude i Death Valley i 47 graders varme.. Syv-og-fyrre.. Jeg er glad for, at I ikke kan se svedperlerne på min overlæbe, men jeg kan love jer, at de så absolut var til stede. Det føles fuldstændigt som at gå rundt inde i en ovn – ikke specielt rart, med andre ord. Men solnedgangen var pæn og det var en ret fin oplevelse at se solen gå ned over sand-dynerne i ørkenen, så er man nogensinde på de kanter, er det absolut en oplevelse, der kan anbefales:)

OUTFIT - Designers Remix kjole..

 

OUTFIT - Designers Remix kjole..

 

OUTFIT - Designers Remix kjole..

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top